KAŽNJEN I SLOVENAC

Platio kaznu od 16.500 kuna jer je sa 1,77 promila skrivio nesreću, pobjegao pa vozio u kontra smjeru

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/ilustracija
Platio kaznu od 16.500 kuna jer je sa 1,77 promila skrivio nesreću, pobjegao pa vozio u kontra smjeru
26.08.2019.
u 14:00
Protiv vozača je podnijet optužni prijedlog, a kažnjen je sa 16.500 kuna
Pogledaj originalni članak

Hrvatska policija i dalje nesmiljeno kažnjava prometne prekršitelje, a posljednja “žrtva” je 27-godišnji Slovenac, koji je sa 1,77 promila pijan skrivio nesreću, zatim pobjegao s mjesta nesreće te još vozio u kontra smjeru.

Kako je priopćila PU istarska 27-godišnjak se sumnjiči da je 24. kolovoza u 19.45 sa 1.77 promila upravljao BMW-om slovenskih oznaka. Na izlasku iz kružnog toka u Ulicu 43. istarske divizije, zbog neprilagođene brzine kretanja, sletio je s ceste te je udario u prometni znak. Nakon toga je napustio mjesto događaja, krećući se ulicom Buraj u suprotnom smjeru, gdje su ga nakon pola sata pronašli i uhitili policajci.

Protiv vozača je podnijet optužni prijedlog, a kažnjen je sa 16.500 kuna te mu je izrečena zabrana korištenja vozačke dozvole na području RH u trajanju od šest mjeseci.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.