na facebooku

Piše knjige kako poboljšati brak, a ubio ženu i objavio na fejsu

Foto: Reuters/PIXSELL
Piše knjige kako poboljšati brak, a ubio ženu i objavio na fejsu
09.08.2013.
u 14:30
Derek Medina, koji je na Facebooku objavio fotografiju svoje mrtve supruge, autor je priručnika samopomoći kako imati dobar brak
Pogledaj originalni članak

Amerikanac Derek Medina iz South Miamija, koji je na Facebooku objavio fotografiju svoje mrtve supruge, a potom priznao da je ubio, autor je priručnika samopomoći kako imati dobar brak.

Medina je objavio šest e-knjiga, od kojih jednu pod naslovom "Kako sam spasio nečiji život, brak i obiteljske probleme kroz komunikaciju."

Detalji knjige otkrivaju kako se unutra govori o čovjeku koji je "pronašao mir i napravio mir" poslije godina meteža nakon razvoda. Kao i Medina, čovjek u knjizi također se razveo pa se ponovno oženio istom ženom, piše NYPost.

U knjizi Medina nudi "bračne savjete", te naglašava koliko "učinkovita komunikacija" može pomoći spasiti brak.

Njegove ostale e-knjiga također imaju duge, smiješne nazive kao što su "Svijet se pita zašto živimo život pun laži" i "Kako sam emocionalni pisac napravljen od svojih profesionalnih snova blokiran društvenim naukama."


Ubio je nakon svađe

Medinin otac, Derek Medina stariji, rekao je sinoć da je njegov sin ubio ženu nakon što je izvukla nož na njega.

- Samo je rekao da ga je napala nožem, jako su se posvađali i ubio je - ispričao je Medina stariji.

Medina je oko podneva u četvtak objavio fotografiju svoje mrtve supruge kako leži na kuhinjskom podu uz poruku "Rip Jennifer Alonso".

Motiv ubojstva, kako se može zaključiti iz statusa objavljenog na Facebooku, je obiteljsko nasilje kojega je žrtva bio Medina.

"Moja supruga me udarala i ja to više neću trpjeti. Učinio sam što sam učinio, nadam se da me razumijete" napisao je Medina, koji se sam predao policiji.

Iz policije su potvrdili da su u kući pronašli mrtvu ženu, kao i desetogodišnja kći žrtve, koja nije bilo ozlijeđena. Par se prvotno vjenčao u siječnju 2010., a razveo u veljači 2012., da bi se ponovno vjenčali tri mjeseca kasnije. Statusi su na Facebooku ostali sve do 17 sati po lokalnom vremenu, kada su uklonjeni.

>> Dobio više od 2 godine jer je prijetio smrću na Facebooku

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.