KAZNENO PRIJAVLJEN

Pijan prijetio plinskom bocom u kafiću

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
Pijan prijetio plinskom bocom u kafiću
04.09.2019.
u 10:32
S osumnjičenim je bila i njegova 40-godišnja supruga koja je također privedena zbog remećenja javnog reda i mira
Pogledaj originalni članak

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju 22-godišnjakinjoj zaposlenici ugostiteljskog objekta i sedmorici gostiju tog objekta. 

- Osumnjičeni i njegova 40-godišnja supruga, u vidno alkoholiziranom stanju, su 2. rujna oko 20.20 sati u Šibeniku u ugostiteljskom objektu, bez posebnog razloga, verbalno napali osoblje ugostiteljskog objekta, kada su nakon upozorenje od strane oštećene 22-godišnjakinje napustili ugostiteljski objekt u koji su se ubrzo vratili, kada je osumnjičeni iz osobnog automobila izvadio plinsku bocu, prijeteći da će je aktivirati. Osumnjičeni se  nakon upozorenje oštećene 22-godišnjakinje, sa suprugom, vozilom udaljio s mjesta događaja.

Tom prilikom osumnjičeni je izazvao strah i uznemirenost, kako oštećene 22-godišnjakinje zaposlenice, tako i tu zatečenih gostiju ugostiteljskog objekta. 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, a njegova 40-godišnja supruga je uz Optužni prijedlog privedena u Prekršajni odjela Općinskog suda u Šibeniku, zbog prekršaja iz članka 6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira - istakla je glasnogovornica PU Šibensko-kninske Marica Kosor.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liliZG
12:39 04.09.2019.

kava nije legla?