ŠOKANTNO

Pijan pokušao ubiti muškarca na Trešnjevci

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Pijan pokušao ubiti muškarca na Trešnjevci
07.07.2014.
u 10:31
M. M. je prevezen u bolnicu u Dubravu, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen
Pogledaj originalni članak

Jučer oko 19 sati na Trešnjevci u Ulici braće Cvijića u parku su se prvo posvađali, a onda i tjelesno sukobili 36-godišnji S. Š., koji je imao 1,5 promila alkohola u krvi, i 58-godišnji M. M.

U tom je sukobu mlađi muškarac zario nož 58-godišnjaku ispod ruke i posjekao ga po obrazu. M. M. je prevezen u bolnicu u Dubravu, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen, dok je napadač priveden na kriminalističko istraživanje i najvjerojatnije će se teretiti za pokušaj ubojstva.

>> Ubo ga nožem u prsa, no oslobođen optužbi jer je od napada branio obitelj

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

AJ
ajmo
11:47 07.07.2014.

A valjda ovaj nije htio parizer jesti i eto ti na.

DP
dpluja
13:06 07.07.2014.

Eto šta donosi alkohol, zato bolje neka puše marihuanu.