SLUČAJ IZ KOPRIVNICE

Pijan pljunuo na Mercedes vozačice i počeo je vrijeđati. Osuđen je na 15 dana zatvora

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Pijan pljunuo na Mercedes vozačice i počeo je vrijeđati. Osuđen je na 15 dana zatvora
28.03.2023.
u 17:33
U ponovljenom postupku kojeg je naložio Visoki prekršajni sud muškarac nepravomoćno osuđen zbog narušavanja javnog reda i mira
Pogledaj originalni članak

Zbog pljuvanja na automobil vozačice muškarcu iz Koprivnice dosuđeno je 15 dana bezuvjetnog zatvora, prenosi Danica. U ponovljenom postupku kojeg je naložio Visoki prekršajni sud muškarac nepravomoćno osuđen zbog narušavanja javnog reda i mira, i to po treći put. 

''Okrivljenik je u u Koprivnici, u Ulici Bajer, pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,45 g/kg, narušavao javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način'', navodi se u presudi. ''Pljunuo je po vozilu žene koja je mercedesom koprivničke registarske oznake prolazila ispred njegove kuće'', dodaje se.

Nakon toga je i stao pred njeno vozilo zbog čega je vozačica morala zaustaviti automobil i krenuo je vrijeđati pogrdnim riječima: 'P***a ti materina! Gamad!', navodi se. Iako mu je prvo bila izrečena novčana kazna, policija se žalila na presudu tražeći da ga se pošalje u zatvor jer je već tripu pravomoćno bio osuđivan za remećenje javnog reda i mira. U ponovljenom postupku dosuđeno mu je 15 dana zatvora, a kako je već dva dana proveo u pritvoru, morat će odslužiti još 13 dana. Ipak, kako je presuda nepravomoćna, on se na nju može žaliti.

>> VIDEO Hrvati strahuju da neće moći platiti račune i kupiti hranu, o ljetovanju gotovo da ni ne sanjaju

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.