dan planeta zemlje

Picula s učenicima uklonio olupinu Zastave 750 iz šume!

Foto: ''
Tonino Picula,čišćenje
Foto: ''
Tonino Picula,čišćenje
Foto: ''
Tonino Picula,čišćenje
22.04.2014.
u 13:11
Cilj ove akcije čišćenja bio je podići svijest o važnosti zaštite okoliša i promovirati prirodne ljepote kojima obiluju svi dijelovi Hrvatske
Pogledaj originalni članak

Zastupnik u EP-u Tonino Picula sudjelovao je jutros u akciji čišćenja na Noršičkoj Plešivici na Samoborskom gorju, čime je njegov tim na simboličan način obilježio Dan planeta Zemlje. Piculi se, javlja njegov ured, u akciji pridružilo 13 učenika područne škole Noršić selo te njihovi učitelji, u suradnji s udrugom “Zelene stope”.

Staru Zastavu 750 koja je na vrhu Noršičke Plešivice ostavljena već najmanje 10 godina od strane neodgovornih vlasnika, Picula je zajedno s ekipom izvukao iz šume i uz pomoć komunalnog poduzeća Samobor, utovario na kamion. Ovo “krivo parkirano vozilo” svi zajedno su spustili u reciklažno dvorište.

Cilj ove akcije čišćenja bio je podići svijest o važnosti zaštite okoliša i promovirati prirodne ljepote kojima obiluju svi dijelovi Hrvatske. Stoga je zastupnik Picula nakon akcije, simbolično ostavio žig s natpisom “Na Noršičkoj Plešivici mijenjamo stvari iz crnog u zeleno” u planinarskoj kutiji sa žigovima.

>>Najizgledniji suparnik šefu stranke – Picula očitao lekciju Milanoviću

Foto: ''

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Carrera
Carrera
14:39 22.04.2014.

ovo je obično prese*avanje pred EU izbore i ništa više...

DU
Deleted user
13:34 22.04.2014.

Još uvijek nije kasno da reagira inspekcija zaštite na radu. Što bi bilo da se koje dijete izrezalo na hrđavom limu?

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
14:19 22.04.2014.

Donirajte to Joci Ministru za službeni vozni park.