ZAJEDNIČKA AKCIJA

Petorica uhićena, nađeni kokain, heroin i oružje

Foto: PUZ
Foto: PUZ
Foto: PUZ
Foto: PUZ
Foto: PUZ
Foto: PUZ
Foto: PUZ
02.09.2021.
u 15:10
Policija navodi da je riječ o višemjesečnom kriminalističkom istraživanju u kojoj je sudjelovalo više policijskih uprava
Pogledaj originalni članak

Petorica muškaraca u dobi od 49, 48, 21, 42 i 47 godina sumnjiče se za zloporabu droge i nedozvoljeno držanje oružja, priopćila je zagrebačka policija. Naveli su da je riječ o višemjesečnom kriminalističkom istraživanju u kojoj je sudjelovalo više policijskih uprava, pa su i osumnjičenici uhićeni u različitim dijelovima zemlje.

Sumnja se da je 49-godišnjak od početka 2021. do 1. rujna 2021. na za sada neutvrđen način, nabavljao veće količine kokaina i heroina koji je skrivao, vagao i prepakiravao u podrumu jedne zgrade na Črnomercu. Nakon toga je drogu preprodavao drugim dilerima i konzumentima na području Zagreba,  Rijeke, Vrbovskog i Hvara. U taj su posao bili uključeni i drugi osumnjičenici, a pretragama stanova, kuća, garaža i automobila kojima su se koristili, policija je našla ukupno 221 gram kokaina, 196 grama heroina, 10 grama amfetamina....

Foto: PUZ
Foto: PUZ
Foto: PUZ
Foto: PUZ
Foto: PUZ
Foto: PUZ

Osim toga nađen je i prerađeni pištolj marke Sig Sauer s pripadajućim spremnikom i 43 komada streljiva, plinski pištolj, tri GPS uređaja...  Policija nije priopćila kolika je vrijednost zaplijenjen droge, a  osumnjičenici su kazneno prijavljeni te ih vjerojatno čeka i dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.