tragedija

Petogodišnjakinja pala pod traktor koji je vozio njezin otac i poginula

Foto: Željko Grgurinović
Petogodišnjakinja pala pod traktor koji je vozio njezin otac i poginula
08.04.2010.
u 16:50
Lucija je prešla u prednji dio prikolice, poskliznula se i pala ispred desnog kotača koji je prešao preko nje i usmrtio je.
Pogledaj originalni članak

JASENOVAC - Petogodišnja Lucija Jakupović, najmlađe dijete Zlatka i Danijele Jakupović, poginula je u stravičnoj nesreći koja se dogodila danas poslijepodne u odvojku Ulice hrvatskih branitelja. Otac ju je, na molbu kćeri, podigao na traktorsku prikolicu natovarenu građevnim otpadom koji je trebao odvesti na deponij. Na traktorskoj prikolici je bio i Lucijin sedmogodišnji brat koji na sreću nije pao.

Nije prošao ni petnaestak metara kada je djevojčica prešla u prednji dio prikolice, na kojem nije bilo ograde, te se poskliznula i pala ispred desnog kotača koji je prešao preko nje i usmrtio je. Otac i majka dijete su unijeli u automobil i odjurili u hitnu pomoć u Novsku, ali bilo je uzaludno. Djetetu nije bilo spasa.

Jakupovići privremeno žive u Novskoj jer obnavljaju i proširuju kuću.

Nesreću nitko od susjeda nije vidio. Djed Tahir također nije vidio što se dogodilo, ali vidio je kako odvoze Luciju u hitnu pomoć. Za našeg boravka nije ni znao da je najmlađa unuka preminula.

Lucijini, Dorini i Davidovi roditelji bili su shrvani i nisu nazočili očevidu, a shrvani su bili i susjedi. Kroza suze su kazivali kako je Lucija bila dobro i umiljato dijete, a žalili su i oca kojemu je zacijelo najteže jer je izgubio mezimicu.

 - A jutros se tako lijepo igrala - kazala je jedna susjeda. Rođak obitelji, vidno ožalošćen tragedijom, nije imao snage bilo što reći.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

OB
-obrisani-
17:38 08.04.2010.

Budala je i on kad je malu vozio nezaštićenu tako na traktoru! Pre koji dan isto ona desetogodišnjakinja što je petogodišnjeg brata vodila preko ulice pa joj se on otrgao i pravo pod kamion. Danas u beogradskom zoo vrtu mali od 5 godina ušao kod slonova i deda ušao za njim da ga spasi pa ga slon napao i eno ga sad, bori se za život. Deca su nepredvidljiva, pogotovo u toj dobi i snjima se greške kao i sa strujom događaju samo jednom. Njima se ne sme i ne može verovati u tim godinama. Bolje da se bude strog i da drže čvrsto za ruku tih par godina nego da se ceo živet provede u patnji.

MM
Mladen Miletić
22:18 08.04.2010.

Petogodišnjakinja pala pod traktor koji je vozio njezin otac i poginula. Nije ona samo tako pala i poginula; Nego je bolesni neodgovorni otac doveo to malo dijete u smrtonosnu situaciju da pogine. Ovo je i za dodatno kazniti. Ovo je ujedno i prestrašna kazna za oca budalu, naravno za cijelu porodicu...

SM
smartis
08:54 09.04.2010.

iskrena sucut obitelji.....a nemojte svasta pisat ,,pa svjestan je on i sam svoje pogreske,njemu je ipak na kraju sigurno najteze treba to nosit na dusi cijeli zivot....zalosnoooo