Postavio skrivenu kameru

Perverzni rabin snimao vjernice tijekom tradicionalne židovske kupke

Foto: Thinkstock
Perverzni rabin snimao vjernice tijekom tradicionalne židovske kupke
20.02.2015.
u 07:40
Tijekom istrage otkriveno je kako je rabin Barry Freundel (63) postavio uređaj za snimanje u digitalni radio sat u prostoriji gdje su se odvijale kupke
Pogledaj originalni članak

Istaknuti američki rabin Barry Freundel (63) optužen je po 52 točke optužnice za voajerizam nakon što je tajno snimao žene u sinagogi u Washingtonu tijekom ritualne židovske kupke.

Vjernice su se skidale do gola tijekom židovske kupke poznate kao mikvah, a iako su mislile da su u sinagogi sigurne, nisu mogle ni pretpostaviti da ih nadgleda rabin.

Priznao je da je snimao najmanje 52 žene tijekom tradicionalnog obreda, no stvarni broj snimanih žena će biti puno veći, kažu tužitelji, piše BBC.

Prije uhićenja, Freundel je bio 25 godina rabin u sinagogi Kesher Israel u američkom Georgetownu na području Washingtona.

Uhićen je nakon što je jedna osoba u sinagogi uočila skrivenu kameru.

Tijekom istrage otkriveno je kako je rabin postavio uređaj za snimanje u digitalni radio sat u prostoriji gdje su se odvijale kupke.

U početku je bio optužen po šest točaka optužnice za voajerizam, no tijekom pretrage njegova doma otkriveni su materijali na uređajima za pohranu podataka pa je rabin zaradio čak 52 točke optužnice. 

Perverzni rabin odmah je otpušten iz sinagoge, a tužitelji će za njega tražiti zatvorsku kaznu zbog narušavanja privatnosti i dostojanstva žrtava.

>> Biskup Košić najurio sado-mazo svećenika iz svoje biskupije!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

LI
liskovaca
08:12 20.02.2015.

jel antisemitizam ako komentiram?

MX
Mister X
09:52 20.02.2015.

Glupost perverzni ( nekome su gole žene perverzija a Gay je najveća normalnost !) Kontrolirao je dali dobro obavljaju vjersku dužnost i to je sve ! I to je bilo u smislu da zaštiti žena ako bi teroristi navratili da ih gnjure,,, Što sve neke države snimaju prisluškivaju sve moguće i nemoguće a nisu perverzni-navodno !!!

TO
tomzag
13:31 20.02.2015.

Čitam i ne vjerujem. Mogao bi VL dobiti ban.