Udomi me

Pepi je pronađen na cesti, traži ljude koji ga nikad neće ostaviti

Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
29.08.2017.
u 14:15
Pun je energije, divnog je karaktera i spreman na učenje, a voli i pse i mačke
Pogledaj originalni članak

Pepi ima oko godinu dana, pronađen je na cesti na kojoj je ostavljen zajedno sa svojom sekom.

Ona je sretno udomljena, a Pepi još uvijek čeka ljude koji će ga povesti u njegov novi dom. Ljude koji će paziti na njega cijeli život i koji ga nikad više neće ostaviti. Do tada živi u privremenom domu, u kojem se druži s puno pasa. I sa svima se super slaže, a voli i mace.

Pepi je pun energije, mješanac je u tipu labradora, divnog je karaktera i uvijek spreman na učenje. Idealno bi bilo da u novom domu ima četveronožno društvo, ali to ipak nije uvjet. No, nikako ne pristaje na lanac, boks ili život u nekoj šupi ili garaži. Trenutno je u Zagrebu, gdje ga možete i upoznati. Cijepljen je, čipiran i kastriran, a o njemu se brine udruga Sehaliah. Ostale informacije možete dobiti na telefon 099/26-88-527.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AL
Alengaybojiclukavac
15:17 01.09.2017.

Lepi cuko.