ZASTUPNICA RADNIČKE FRONTE

Peović se oglasila o prekratkoj odjeći: Smeta vam što kršim dress code? Ok, meni smeta nešto drugo

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
17.09.2020.
u 08:21
Poslovni dress code, podsjetimo, propisuje da bi dužina suknje trebala biti pet centimetara ispod koljena ili do koljena.
Pogledaj originalni članak

Katarina Peović jučer se u Saboru pojavila u jako kratkoj haljini, a o njezinom stajlingu pričalo se na društvenim mrežama cijelog dana.

Saborska zastupnica Radničke fronte u povodu kršenja dress codea oglasila se na Twitteru.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

"Nekima smeta što ja navodno kršim 'dress code', a meni smeta što se krše radnička prava, što vladajući smanjuju poreze za najbogatije, što se premijeru čini da je bolje nego prije korone...", napisala je u objavi na Twitteru.

Poslovni dress code, podsjetimo, propisuje da bi dužina suknje trebala biti pet centimetara ispod koljena ili do koljena.

Dosad smo u saboru viđali tenisice, traperice i razne odjevne kombinacije, a po prekratkoj haljini ostala je upamćena samo Josipa Rimac.

VIDEO: Nova predsjednica Nove ljevice Ivana Kekin: Nećemo Plenkoviću dati mira u Saboru

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 217

MI
michael29
11:22 17.09.2020.

Oj smrdljivu Avataru vecernjeg portala tko te j***?Ti si velika smrdljiva crna svinja.Da me vise nisi blokirao.Ovo je slobodna demokratska drzava i svtko ima pravo na svoje misljenne.

LA
Latigo
10:24 17.09.2020.

Tko o čemu, demagozi iz Neradničke fronte o pravima radnika. Jedino što takvi crveni demagozi najbolje znaju je lajati na Mjesec i lupati loncima na ulici.

Avatar Vakserčina
Vakserčina
08:35 17.09.2020.

Na ovakvim balvanima Venecija stoji već tisuću i nešto godina...