IZAZVALA RASPRAVU

Peović iz Radničke fronte: 'Civilna zaštita u nastavi bila bi korisnija od vjeronauka'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
13.01.2021.
u 08:45
Inače, Facebook objave ove zastupnice često završavaju u medijima i postaju predmet rasprave.
Pogledaj originalni članak

Čelnica Radničke fronte i saborska zastupnica Katarina Peović na svom je Facebook profilu objavila status koji je izazvao burnu raspravu i polemike.

Naime, Peović je u prilično kratkoj objavi od dvije rečenice spomenula elementarne nepogode, klimatske promjene, kapitalistički sustav proizvodnje, civilnu zaštitu i vjeronauk.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

"S obzirom na elementarne nepogode koje su pogodile Hrvatsku, ali i klimatske ekstreme uzrokovane kapitalističkim načinom proizvodnje i jurnjavom za profitom, vrijeme je da počnemo razmišljati da se u nastavni program uvede civilna zaštita. Sigurno će bit´ korisnija od vjeronauka!" napisala je Peović.

Inače, Facebook objave ove zastupnice često završavaju u medijima i postaju predmet rasprave. Tako je nedavno napisala da je državna nacionalizacija društvene mreže Facebook jedino racionalno rješenje.

Također, prije nekoliko mjeseci pisala je o tome kako je vizija Radničke fronte uvesti poreze od 80% za sve ljude koji imaju plaću iznad 30.000 kuna.

Mnogi analitičari, poduzetnici, ali i stranke centra i desnice tada su te ideje nazvale ekstremizmom i staljinizmom.

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 178

KA
kajbum
09:26 13.01.2021.

Pusi kitu drugu titu

BU
burn
08:58 13.01.2021.

Osoba koja podržava i hvali ratne i poratne zločne sama je sebe diskvalificirala iz bilo kakave političke rasprave. U normalnoj državi bila bi izbačena iz parlamenta, a na kućni broj došao bi joj poziv na sud.

DU
dugiarap
10:02 13.01.2021.

I ti bi bila korisnija da ne trujes javni prostor pa svejedno seres do iznemoglosti