Uhićen

Pedofil mamio 78 djevojčica, s nekima od njih imao i odnos

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Pedofil mamio 78 djevojčica, s nekima od njih imao i odnos
23.02.2016.
u 15:36
Uhićenje Riječanina (35) rezultat je operativne akcije Nemezida III
Pogledaj originalni članak

Čak 78 djevojčica mlađih od 15 godina žrtve su riječkog pedofila (35) kojeg je ovoga tjedna uhitila policija.

Riječaninu se na teret stavljaju ukupno 142 gnjusna (ne)djela spolnih delikata.

Muškarac je djevojčice diljem Hrvatske dulje vrijeme mamio putem društvenih mreža, videopoziva, chatova, WhatsAppa, Vibera i sličnih aplikacija. Maloljetnicama se lažno predstavljao tvrdeći da je njihov vršnjak. Nagovarao ih je da se fotografiraju ili snime u seksualno eksplicitnom kontekstu te mu šalju takve fotografije i/ili videa. Nekima od njih uzvraćao je i svojim obnaženim fotografijama.

Priča je postala još gora kada je svoje pohotne ciljeve pedofil iz mračne zone virtualnog odlučio preslikati na stvaran život. Dio djevojčica nagovorio je da se nađu s njim i imaju spolni odnos.

Uhićenje muškarca rezultat je akcije „Nemezida III" kojoj je cilj zadiranje u sivu zonu kriminaliteta počinjenog na štetu djece.     

>> Riječki pedofil preko Facebooka vrbovao djevojčice i nagovarao ih na susrete uživo

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

GI
gilesfra007
17:26 23.02.2016.

Kakvi su to roditelji koji ne kontroliraju sto im dijete radi na netu??!!

Avatar antonija17
antonija17
17:37 23.02.2016.

Takvim tipovima bi trebalo odsjec onu stvar, tad mislim da vise nebi grijesijo. Ovako kakvo je hrvatsko pravosude lopove i mafijase pusta i ne zatvara a sirotinju gura u zatvor i za 100kuna. Gradani se bore za SDP ili HDZ i za njih bi ginuli a ne biraju postene ljude. Zato pametni i napustaju drzavu jer nemaju sto trazit kod kuce.

LA
LANA555
17:49 23.02.2016.

Uzas manijak .