Peđa Grbin:

A što bi tek bilo da smo imenovali Stazića na čelo Odbora za unutarnju politiku!?

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
A što bi tek bilo da smo imenovali Stazića na čelo Odbora za unutarnju politiku!?
09.02.2016.
u 09:24
– Mi ne želimo odustati od svog kandidata – kazao je Peđa Grbin
Pogledaj originalni članak

SDP-ovac Peđa Grbin kazao je u emisiji Hrvatskog radija U mreži Prvog da najjača oporbena stranka kao predsjednika saborskog  Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost postaviti svog kandidata, a oni su predložili bivšeg ministra, Ranka Ostojića, kojeg je vladajuća većina u Saboru, u prvom pokušaju, odbila. 

– Mi ne želimo odustati od svog kandidata. Postoje dva razloga su za to. Prvi je taj što je Ranko Ostojić sposoban obavljati tu funkciju, a drugi je taj što mi drugima ne kadroviramo pa ni drugi neće kadrovirati nama – kazao je Grbin i dodao: – A što bi tek bilo da smo imenovali Stazića!?

Grbin kao razlog odbijanja Ostojića vidi u mogućnosti da se nakon moguće smjene Dragana Lozančića s čela SOA-e na njegovo mjesto postavi osoba koja će biti vršitelj dužnosti. 

– Novi šef SOA-e može se imenovati samo uz prethodnu ocjenu Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, a koji to neće moći učiniti ako se ne izabere novi predsjednik – zaključio je Grbin. 

>>SDP: Ili Ranko Ostojić ili nitko. Ne pristajemo na igru vladajućih

>>'Ostojić bi se u Odboru za unutarnju politiku vrlo brzo našao u sukobu interesa'

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 60

NE
neos
09:42 09.02.2016.

Ne znači NE ! Sve daljnje je silovanje. Odbor glasa i nije za prostaka da im bude na čelu. Možemo reći slikovito da ne žele petokraku ili šajkaču na čelu, što bi odgovaralo dotičnom alkoholičaru medvjeđeg stasa. To je silovanje i sdp-a, Zoka zapravo uskraćuje svim ostalim članovima karijeru u politici osim onu koju im on namjeni. Očekujem prosvjede raznih udruga pred sdp-om zbog totalitarizma, mobinga, prava žena, lgbtxy zajednica jer zašto umjesto Ostojića to ne bi bio netko muškoženskiženskomuškog roda itd...

DU
Deleted user
09:48 09.02.2016.

Ja mislim da partija ima problem sa viškom pripadnika jedne manjine u svojim redovima.A što se tiče Stazića ili Ostojića, Opačićke ili Jovanovića sve je to isto pakovanje.

KO
Komacero
09:43 09.02.2016.

Sama izjava govori sve o Pedi Grbinu i degutantnosti koji u normalnim demokracijama su kazneno djelo.Sa ovakvim ljudima i strankom nema normalnog dogovora njihov jedini cilj je rusenje drzave pa makar i krv tekla i to ona hrvatska.Bezobrazlog ,provokacije su odlike onih koji nemaju agrumente i koji imaju puno toga za sakrit od ocija javnosti.Ipak su oni crtaci svastike i oni koji su napustili sabor kad se glasovalo za hrvatsku samostalnost