Nastavak suđenja

“Pavlović mi je rekao da će profi u hranu staviti tabletu”

Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
“Pavlović mi je rekao da će profi u hranu staviti tabletu”
30.08.2011.
u 10:17
Za G. Laktašić i D. Pavlovića sudska vještakinja tvrdi da imaju poremećenu osobnost zbog alkohola
Pogledaj originalni članak

Uz promijenjene iskaze nekih svjedoka, u odnosu na istragu, na sisačkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje Gordani Laktašić (32) i Dragomiru Pavloviću (37), optuženima da su lani iz koristoljublja zajednički tabletama leponexa u piću otrovali Jadranku Podgoršek (47), a Pavlović još i Damira Zaimovića (63).

– To mi je jutro profesor Zaimović platio pivo na tržnici i otišao, a kasnije je došao Pavlović, koji mi je rekao da će profi staviti tabletu leponexa u hranu. Popodne sam čuo da je profa umro u Pavlovićevu stanu - svjedočio je Mustafa Porić.

Ugostitelj Amir Sejdinović izjavio je kako ga je Pavlović jednog vikenda molio da mu hitno “posudi” leponex za terapiju, ali on to nije htio jer je znao za njezino djelovanje. Trgovac Kasim Japić potvrdio je kako je u stan okupljanja društva dovezao sanduk piva. Tu je na podu vidio i nižu žensku osobu kako pije pivo, a drugi je dan čuo da je to bila Jadranka Podgoršek koja je preminula.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SV
sveznalica100
11:30 30.08.2011.

I ja imam poremećenu osobnost zbog sveopćeg stanja u društvu i opće neimaštine, hoće li mi to biti olakotna okolnost za neko krivično djelo??????

CF
celtic f.c.
13:54 11.09.2011.

nema se tu šta puno reći..