NIŠTA IM NIJE SVETO

Par mladih lopova okrao ženu na groblju, no brzo su uhićeni

Foto: Marin Tironi/PIXSELL
Par mladih lopova okrao ženu na groblju, no brzo su uhićeni
03.11.2020.
u 13:43
Dok je stajala pored groba na koji je došla položiti cvijeće i upaliti svijeće, mladić i djevojka su joj zajedno prišli. Djevojka joj je potom iz ruksaka ukrala novčanik s dokumentima i novcem, nakon čeka je mladi par kradljivaca pokušao otići s groblja
Pogledaj originalni članak

Da lopovima ništa nije sveto još jednom su dokazali mladić (24) i djevojka (20) koje zagrebačka policija sumnjiči za krađu. A pokrali su, kako se sumnja ženu koja je 1. studenog u 9.40 došla na groblje na Miroševcu.

Dok je stajala pored groba na koji je došla položiti cvijeće i upaliti svijeće, mladić i djevojka su joj zajedno prišli. Djevojka joj je potom iz ruksaka ukrala novčanik s dokumentima i novcem, nakon čeka je mladi par kradljivaca pokušao otići s groblja.

No, njihovo ponašanje bilo je sumnjivo policajcima koji su se tamo zatekli, pa su im prišili, a uskoro se pokazalo da su opravdano sumnjali na mladi par. Kod njih su našli ukradeni novčanik koji su vratili vlasnici, a mladi lopovi su uhićeni i privedeni na ispitivanje.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DA
Darko50
17:29 03.11.2020.

ruke im polomiti za primjer drugim lopovima.a ne ih pustiti da kradu dalje

BF
bf22
15:26 05.11.2020.

imam ideju kako preventirati devijantno ponašanje već u najmlađoj dobi...takve kokošare okovati oko stupa srama na centru mjesta,zatim dovesti djecu iz vrtića i osnovnih škola da ih gađaju trulim povrćem,pljuju na njih...tako će od malih nogu biti destimulirano devijantno ponašanje

DU
Deleted user
07:23 04.11.2020.

ma ne ruke nego i noge..za primjer..dosta je...