pisali mu

Papa odgovorio na pismo skupine homoseksualaca

Foto: REUTERS/Pixsell
Papa odgovorio na pismo skupine homoseksualaca
09.10.2013.
u 10:27
Innocenzo Pontillo izjavio je da je u papinu pismu, koje je poslano putem državnog tajništva, i Franjin pozdrav i blagoslov.
Pogledaj originalni članak

RIM – Skupina homoseksualaca pisala je papi Franji i on im je odgovorio, obznanjuje danas Vatican Insider na osnovi izjave jednog od potpisnika pisma, Innocenza Pontilla. Homoseksualci su tražili da budu priznati kao osobe, a ne kao „kategorija“. Skupina je napisala papi i da zatvaranje Crkve homoseksualnim osobama pothranjuje homofobiju.

Innocenzo Pontillo izjavio je da je u papinu pismu, koje je poslano putem državnog tajništva, i Franjin pozdrav i blagoslov. Papi Franji se, navodno, svidio način na koji su se u pismu izrazili potpisnici, a „mi nismo očekivali odgovor“, izjavio je Pontillo.  

>>Papa: Ne može se Crkva miješati u živote homoseksualaca

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.