IMAO I LABORATORIJ

Pao uspješni 'ratar' iz Novoselca: Proizveo više od 18 kilograma marihuane

Foto: PUZ
Foto: PUZ
Foto: PUZ
Foto: PUZ
Foto: PUZ
Foto: PUZ
Foto: PUZ
15.10.2020.
u 12:01
Kada mu je policija pretražila kuću, na tavanu je našla priručni laboratorij
Pogledaj originalni članak

Muškarac (44) prijavljen je zbog zloporabe droge, nakon što mu je zagrebačka policija pronašla omanju plantažu, ali i pričuvni laboratoriji.

Kako je priopćeno, sumnja se da  je do listopada 2020. u dvorištu kuće u Novoselcu posadio i uzgojio 12 stabljika marihuane koje su narasle između 165 i 319 centimetara. S biljki je ubirao cvjetne vrhove koje je sušio u kući i skladištio ih u staklene boce, plastične vrećice i kartonske kutije. U zagrebačkoj policiji kažu da je tako proizveo 18,2 kilograma marihuane.

Kada mu je policija pretražila kuću, na tavanu je našla priručni laboratorij kojeg je kako se sumnja 44-godišnjak izradio kako bi  proizvodio marihuanu koju je namjeravao dalje preprodavati. Kazneno je prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Foto: PUZ
Foto: PUZ
Foto: PUZ
Foto: PUZ
Foto: PUZ
Foto: PUZ
Foto: PUZ

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

IB
istinaaa___boliii
15:34 15.10.2020.

Covjek zivi od svog rada kako zna i umije, a vi meni sad recite, koja je razlika izmedju policajca i kriminalca. Samo uniforma.

NE
nemanatrag
14:30 15.10.2020.

Bar ne ovisi političkim klanovima i ukradenim poticajima koje sami sebi isplaćuju nizašta...

MX
Mister X
13:03 15.10.2020.

sirotinja proizvodio bio biljku za potreba pojedinaca. dio sigurno ne smo za zadovoljstvo ( to kapitalizam ne trpi da je čovjek veso sretan i bezbrižan; Dio sigurno da pomogne osobama kao plijek ali kako ga svaki ratatr može da proizvede nema država super korist i onda bolje se držati strog zakona što se neki magrac sjetio prije 200 godina zabrana ......... A kako j edošao iz amerike svi znaju i vjeruju to je onda pametno bolje loviti i kažnjavati i tako negplegalizirati i dozvoliti onima kojima je potreba . Isto kao i Alkohol ili cigarete..... Samo što ovo nije nimalo štetno kao cigreten ili alkohol. Jedino kod prevelike doze . Tko nevjeruje neka proba popiti šaku jakih lijekova . Pa das se uvjeri kako su bezopsasni. A koliko štete to nemamo vremena i za to . Več samo dupla doza kemo terapije te pošalje u raj...