pokušaj silovanja

Panika u Valpovu! 'Muška osoba me pratila, napala me i pokušala silovati'

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
14.08.2018.
u 12:45
Silovatelj ju je prvo pratio, a onda pokušao silovati gurajući je u obližnji grm
Pogledaj originalni članak

Lucija Vanek, djevojka iz mjesta Valpovo, u petak, 10. kolovoza, skoro je bila žrtva silovanja, no srećom je uspjela pobjeći nepoznatom muškarcu. Unatoč tome što joj je bilo jako teško, kao što je i sama napisala, događaj je odlučila podijeliti na svojem Facebook profilu kako bi upozorila sve ostale na potencijalnu opasnost u mjestu Valpovo.

Pokušaj silovanja dogodio se u mjestu Valpovo u ulici A. B. Šimića. Silovatelj ju je prvo pratio, a onda pokušao silovati gurajući je u obližnji grm. Srećom, djevojka se branila te počinitelj ima na sebi ogrebotine po vratu i licu i ugrize po rukama, a i navela je opis muškarca tako da se nada da će ga policija uspjeti identificirati.

>> Najpoznatiji zločinci: Ubojica koji je čuvao tijela i dokumentirao zločine

Foto: Wikimedia Commons
Jeffrey Dahmer

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ZE
zekinho
15:02 14.08.2018.

po opisu izgleda kao neki od doktora nuklearne fizike iz sirije...

DO
dopizdilomi
16:56 14.08.2018.

Obično policija pusti opis i traži pomoć a ovdje se u članku to krije.

RM
ruzica_mario
18:58 14.08.2018.

nezna muhamed da je to u hrv kazneno djelo