Palestina

Palestinski premijer Salam Fayyad u SAD-u doživio srčani udar

Foto: Reuters
Palestinski premijer Salam Fayyad u SAD-u doživio srčani udar
24.05.2011.
u 13:00
Hitno je prevezen u bolnicu gdje je ustanovljeno da su mu arterije oko srca blokirane. Liječnici su obavili zahvat kateterizacije kako bi odčepili začepljene krvne žile
Pogledaj originalni članak

Palestinski premijer Salam Fayyad doživio je srčani udar u Austinu u Teksasu gdje je bio na promociji svoga sina koji je diplomirao na tamošnjem sveučilištu. Hitno je prevezen u bolnicu gdje je ustanovljeno da su mu arterije oko srca blokirane. Njegov je glasnogovornik priopćio da su liječnici obavili zahvat kateterizacije kako bi odčepili začepljene krvne žile. Dodao je da se očekuje da će premijer Fayyad bolnicu napustiti sredinom tjedna.

Salam Fayyad obnaša dužnost premijera Palestinske samouprave od 2007. godine i poznat je po tome što je stvorio vrlo bliske i prijateljske veze s brojnim zapadnim čelnicima. Kao jedan od uzroka srčanog udara navodi se i to što je on strastveni pušač.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 48

OB
-obrisani-
19:25 24.05.2011.

fala Štoki...

OB
-obrisani-
01:45 25.05.2011.

sve znaš ko da si vidovita...... mora da silne novce ko vještica mlatiš

OB
-obrisani-
19:25 24.05.2011.

24.05.2011. u 19:23h Stockholm je napisao/la: 24.05.2011. u 19:19h obelix je napisao/la: Reče fino O\'Bama: peace - now ! *************************************************************************** Da, da, ali Hamas toga ne cuje i´nece cuti, nego jos uvijek planira ne samo unistiti Izrael, nego poubijati sve Zidove, i to ne samo u Izraelu, nego na cijeloj kugli zemlajskoj. No, to ni jakom Hitleru nije poslo za rukom, pa ce jos manje divljacima Hamasa. Ni Al Fatah nije puno bolji .... ______________________________________________________________________ iz navedenog se podrazumijeva da je Hamas tebi osobno predočio svoje planove o uništenju Izraela na ovjeru ?