danas u večernjem

Pad kralja nekretnina Željka Keruma

Pad kralja nekretnina Željka Keruma
05.11.2018.
u 19:54
Bivši splitski gradonačelnik i bivši saborski zastupnik Željko Kerum ostao je bez svoje stožerne trgovačke kompanije
Pogledaj originalni članak

Nad tvrtkom Kerum d.o.o. otvoren je stečajni postupak. Trgovački sud u Splitu za stečajnu upraviteljicu imenovao je Mirjanu Zuziju, diplomiranu ekonomisticu iz Velike Gorice.

Pozvani su vjerovnici da u roku od 30 dana prijave tražbine. Sud je naložio i da se rješenje o otvaranju stečaja upiše u zemljišne knjige na nekretninama na kojima je Kerum d.o.o. upisan kao vlasnik, odnosno suvlasnik. Kerum d.o.o. ima mnoštvo nekretnina u Splitu, Zadru, Zagrebu, Dubrovniku, Trogiru, Drnišu na otocima Braču, Hvaru i drugdje. Radi se o stanovima, poslovnim prostorima i zemljištima.


Time je i formalno, nakon godina mrcvarenja i bezuspješnog pokušavanja sklapanja predstečajne nagodbe, bivši splitski gradonačelnik i bivši saborski zastupnik Željko Kerum ostao bez svoje stožerne trgovačke kompanije, od koje je krenuo njegov prvo gospodarski, a potom i politički uspjeh. 
Problemi s Kerumom d.o.o. nastali su 2012. godine kada mu je račun blokirala Hypo banka, kreditor Kerumove druge tvrtke Adriatic u čijem je vlasništvu bio hotel “Marjan”.

>>Cijeli članak čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju!

Od ostalih tema izdvajamo:

>>Kako podići prosječna primanja radnika – mogu li Hrvati imati plaću 1000 eura

>>Predsjednica protiv ministrice Pejčinović

>>Varaždinac Marin Ranteš pokorio svijet BMX-a

>>10 najugroženijih životinjskih vrsta

>>Danas peti kupon: Osvojite Fiat Tipo

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MA
mantheman
20:21 05.11.2018.

Da je meni tako propast

IG
Igggy
22:54 05.11.2018.

Kolinda bas sad sređuje s Mehunkom da svaki Hrvat ima placu minimalno soma Eura.

FA
fajlpz
07:57 06.11.2018.

Redikul obični