Predizobri 2011.

Ovog vikenda otvorena birališta Ladonje u Rijeci, Opatiji i Istri

Foto: Duško Marušić/Pixsell
Ovog vikenda otvorena birališta Ladonje u Rijeci, Opatiji i Istri
29.09.2011.
u 14:43
U Ladonji je i Anton Rudan, bivši načelnik Mošćeničke Drage. Za ovu se opciju odlučio, kako kaže, "aš ni stege, kad nešto rečete vas se osluhne, posluhne i kroz razgovor iznjedri ono najbolje"
Pogledaj originalni članak

Kandidatima koji sudjeluju na predizborima 2011. dosad je podršku dalo 14 tisuća birača, kazala je dr. Tatjana Galić na danas održanoj Ladonjinoj konferenciji za novinare u Rijeci. Birališta će biti otvorena i ovog vikenda – 1. i 2. listopada te 8. i 9. listopada. U Rijeci će biračko mjesto biti na Korzu, a u Opatiji ispred tržnice. U Istri će se moći glasovati u Puli na tržnici u centru, tržnici na Verudi i ispred robne kuće u Šijani. U Rovinju će biračko mjesto biti u središtu grada. Za Ladonju se odlučio i Anton Rudan, bivši načelnik općine Mošćenička Draga. Istaknuvši da je on jedan od onih koji su u njenim redovima od početka, Rudan je objasnio zašto je izabrao ovu opciju.

– Aš ni stege, a to znači da kad nešto rečete vas se osluhne, posluhne i kroz razgovor iznjedri ono najbolje. U velikim strankama ti nešto rečeš, a oni koji su gornji na listi te otkantaju – kazao je Rudan.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.