TOP 10

U ovim se ulicama nalaze najskuplje kuće!

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
U ovim se ulicama nalaze najskuplje kuće!
21.11.2013.
u 18:37
Na većini tih mjesta cijene rastu zato što je milijarderima iz cijeloga svijeta kupnja nekretnine na tim lokacijama stvar – prestiža
Pogledaj originalni članak

Na cijene kuća i stanova na nekim lokacijama u svijetu recesija nema nikakvog utjecaja. Na većini tih mjesta cijene rastu zato što je milijarderima iz cijeloga svijeta kupnja nekretnine na tim lokacijama stvar – prestiža.

Najskupljim kvadratom od 120 tisuća dolara može se pohvaliti Pollock’s Pathu u Hong Kongu. "Samo" trinaest tisuća manje, odnosno 107 tisuća dolara stoji četvorni metar u četvrti Kensington Palace Gardens, gdje žive princ Will i Kate Middleton. Treća najskuplja ulica nosi ime po još jednoj okrunjenoj glavi. Riječ je o Aveniji princeze Grace u Monaku u kojoj za četvorni metar treba izdvojiti 86 tisuća dolara.

Na popisu deset mjesta s najskupljim kvadratima na svijetu nalaze se još bulevar Charlesa de Gaullea u Cap Ferratu na Azurnoj obali (79 tisuća dolara), Ulica Paterson Hill u Singapuru (42,5 tisuća dolara), Chemin de Ruth u Ženevi (37 tisuća dolara), Romazzino Hill na Sardiniji (30 tisuća dolara), Ulica Ostoženka u Moskvi (29 tisuća dolara), Peta avenija u New Yorku (28 tisuća dolara) i Avenija Montaigne u Parizu (26 tisuća dolara).

>>Penthouse od 50 mil. $ s pogledom od 360 stupnjeva na New York

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BI
billybull2
16:56 22.11.2013.

hmmm...smijesno....a uopce nije spomenut boca ratton, neusporedivo najskuplji grad (sto se tice vrijednosti nekretnina) na svijetu...