predstavio na fejsu

Ovako će izgledati logo Josipovićeve stranke!

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Ivo Josipović
Foto: Facebook
naprijed hrvatska, logo
20.05.2015.
u 15:42
Dragi prijatelji, hvala vam što ste me sve ove godine pratili na FB. Zato, s vama, prije nego s drugima, dijelim logo nove stranke Naprijed Hrvatska! - Progresivni savez, napisao je na Facebooku Ivo Josipović
Pogledaj originalni članak

Bivši predsjednik Ivo Josipović predstavio je na Facebook stranici logo svoje stranke Naprijed Hrvatska.

– Dragi prijatelji, hvala vam što ste me sve ove godine pratili na FB. Zato, s vama, prije nego s drugima, dijelim logo nove stranke Naprijed Hrvatska! - Progresivni savez. One koji žele s nama graditi pravedniju i prosperitetniju Hrvatsku pozivam da se jave na mail naprijedhrvatska@gmail.com i uključe se u izgradnju stranke čija će se Osnivačka skupština održati u nedjelju 31.5. u Zagrebu – napisao je Josipović.

Na logo je uglavnom dobio pozitivne komentare, no bilo je i onih koji ne podržavaju bivšeg predsjednika na njegovom političkom putu.

– Ako budete predsjednik stranke kao i što ste bili države slabo Vam se piše, nećete prijeći izborni prag. Ali bih volio da pogriješim – jedan je od komentara.

 

>> Josipović: Još u izbornoj noći znao sam da se ne vraćam u SDP

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

UI
Uvijek_iskreno
16:31 20.05.2015.

Nista od njega, on je izborni gubitnik a to ce biti i nakon parlamentarnih izbora!

Avatar whitesox
whitesox
16:31 20.05.2015.

sve po starom!putokaz koji ne pokazuje smjer!tj.ne vodi nas u pravom smjeru!

DU
Deleted user
16:45 20.05.2015.

Crveni plavima pokazuju put prema Bleiburg-u (nekima nikad dosta stanova)!