tomislav karamarko:

'Ova vlast ne smije dugo postojati, počet ćemo je izbacivati iz sedla'

Foto: 'Zarko Basic/PIXSELL'
'Ova vlast ne smije dugo postojati, počet ćemo je izbacivati iz sedla'
11.10.2012.
u 18:50
Ovo je jedna neozbiljna Vlada, ovo je Vlada ad hoc, ovo je Vlada koja se trenira na hrvatskoj teškoj situaciji, poručio je Karamarko
Pogledaj originalni članak

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, u intervjuu za Media servis istaknuo je da će pritisak na Vladu još ojačati, te da su čvrsto odlučili destruirati ovu vlast. Premijeru Zoranu Milanoviću zamjera nonšalantnost.

– Ovo je jedna neozbiljna Vlada, ovo je Vlada ad hoc, ovo je Vlada koja se trenira na hrvatskoj teškoj situaciji. Njemu zamjeram to što vrlo olako pristupa tom problemu, što je pun fraza i parafraza, frazica i parafrazica. Definitivno smo čvrsto odlučili da ova vlast ne smije dugo postojati. Počet ćemo je destruirati, počet ćemo je izbacivati iz sedla upravo na lokalnim izborima – rekao je predsjednik HDZ-a.

>>Milanović: Da me sad pitate hoću li biti Švicarska, kolebao bih se

Na pitanje kakvo je stanje s financijama u HDZ-u, Karamarko je rekao da je glavni tajnik trenutačno odsutan te da ne može govoriti o ciframa.

– Sigurno nije romantična situacija – dodao je. Komentirajući rad Mladena Bajića, Karamarko smatra da se trebalo procesuirati još neke slučajeve.

– Postoji taj okvir unutar kojeg ćemo surađivati, a to je da više ne možemo trpjeti ovu nenarodnu vlast, ali hajdemo čak zanemariti ovaj termin koji sam ja rabio i rabim nekoliko mjeseci, ovu vlast koja osiromašuje ljude – objasnio je Karamarko okupljanje desnog bloka protiv Kukuriku koalicije. 

>>Antikukuriku koalicija ima šanse samo s Glavaševim HDSSB-om

– Ni Zagreb ni Rijeka nisu tradicionalno lijevi gradovi. To je privid – objašnjava Karamarko kako će HDZ na lokalnim izborima napasti velike gradove te objašnjava da je stvar u tome da u tim gradovima HDZ-ovi birači apstiniraju, a više neće.

Na pitanje hoće li izbori u HDZ-u po modelu "jedan član jedan glas" biti odmah nakon lokalnih izbora, odgovorio je: "Vidjet ćemo kakvo će biti raspoloženje našeg članstva. Ja sam apsolutno raspoložen da se to napravi".

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 122

ST
stefj
19:14 11.10.2012.

Istina je da je ova vlast jako loša, no trenutno HDZ sigurno ne nudi alternativu...

HA
Harpoon
19:14 11.10.2012.

Izjavi kowboy koji ganja indijance i ostalu stoku za šišanje a promijenio je već podosta različitih sedala.

OB
-obrisani-
19:03 11.10.2012.

pa što čekaš? proljeće?