RASHLAĐIVANJE

Ova djevojka ima odgovor na vrućinu u zagrebačkim tramvajima

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Ova djevojka ima odgovor na vrućinu u zagrebačkim tramvajima
12.06.2019.
u 16:14
Nepoznatoj djevojci zasigurno nije bilo vruće kao putnicima oko nje
Pogledaj originalni članak

Putujete li često javnim gradskim prijevozom nije rijetkost da naletite na svakojake prizore. Tako i slika objavljena na Facebook stranici Slavorum pokazuje djevojku koja se u majici i donjem rublju naginje kroz prozor tramvaja koji odgovara zagrebačkom tramvaju broj 6.

Ne zna se da li se ovaj događaj zaista zbio u Zagrebu ili nekom od srednjoeuropskih gradova u kojima voze slični tramvaji, ali djevojci zacijelo nije bilo vruće kao putnicima oko nje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

HR
Hrabraja
22:04 12.06.2019.

To nije zg

DE
deda1234
21:35 12.06.2019.

Ona se hladi a netkome raste temperatura