Usred bijela dana

Otkriveno tko je plaćeni ubojica koji je u Beogradu ubio čovjeka

Foto: Davor Javorović/PIXSELL
Otkriveno tko je plaćeni ubojica koji je u Beogradu ubio čovjeka
06.01.2019.
u 20:24
Policija Kantona Sarajevo 2017. je uhitila Dera koji je odmah na saslušanju priznao da je u Sarajevo došao kako bi izvršio likvidaciju
Pogledaj originalni članak

Čaba Der (38) plaćeni je ubojica koji je jučer u Beogradu usred bijela dana likvidirao Nebojšu Markovića, pišu danas srpski mediji.

Prema pisanju Blica, Der je otprije poznat policiji i javnosti, a proveo je i dugi niz godina iza rešetaka.

Der je tako priznao da je ubio kriminalca Branislava Jelačića 2004. godine, čemu je prethodio sukob oko utjecaja na novosadskom narko-tržištu. Presuda za ovo ubojstvo nekoliko puta je donošena i ukidana. Sredinom travnja 2009. godine u Novom Sadu treći put je izrečena presuda za ubojstvo, a Der je osuđen na 14 godina zatvora.

S druge strane, Der je iz zatvora, prema pisanju pojedinih medija, izašao nakon što je odslužio dio kazne, prije oko godinu dana.

Policija Kantona Sarajevo 2017. je uhitila Dera i Marka Gojčevića koji su odmah na saslušanju priznali da su u Sarajevo došli kako bi izvršili likvidaciju.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

PR
prajdali100
20:30 06.01.2019.

Ovako nije bilo ni na Divljem zapadu.A u BG bulazne o nekom " sidru stabilnosti", Regionalnom lideru...i slične besmislice.

Avatar Tito
Tito
21:58 06.01.2019.

Beograd najbolja destinacija za pokupit zalutali metak

ST
steve
22:30 06.01.2019.

Pa tko su ti novinari koji se stalno vracaju u Beograd, zavrsite vec s time. Zeljan sam vjesti iz Madarske Austrije Njemacke, Italijei drugih zemalja Evrope. Ako ne znate njihove jezike, ucite ih ili se preselite tamo dolje pa pisite sto god hocete.