iz 2. svjetskog rata

Otkazani letovi nakon pronalaska bombe u japanskoj zračnoj luci

Foto: Arhiva VL
Otkazani letovi nakon pronalaska bombe u japanskoj zračnoj luci
30.10.2012.
u 07:56
Zračna luka Sendai nalazi se u predgrađu istoimenog grada s milijun stanovnika na sjeveru zemlje
Pogledaj originalni članak

Glavna zračna luka na sjeveru Japana zatvorena je nakon što je u blizini piste pronađena zaostala neeksplodirana bomba iz Drugoga svjetskog rata.

BBC piše da su otkazani svi letovi iz zračne luke Sendai koja se nalazi u predgrađu istoimenog grada s milijun stanovnika te da su na mjesto događaja poslani vojni pirotehničari koji će tijekom dana pregledati bombu tešku 250 kilograma američke proizvodnje. Inače, ta je zračna luka tijekom ratnog sukoba služila kao škola za vojne pilote.

Policijski dužnosnik Hiroshi Ouchi kazao je da će se vrlo vjerojatno evakuirati stanovnici obližnjih kuća te da još nije odlučeno hoće li se bomba premjestiti na drugu lokaciju ili aktivirati na sadašnjoj.

>>Bomba teška tonu otkrivena na tvrđavi u Slavonskom Brodu

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.