putovali iz rijeke

Otišli na WC na odmorištu i u dvije minute lopovi im 'obradili' automobil!

Foto: Goran Jakus/PIXSELL
Otišli na WC na odmorištu i u dvije minute lopovi im 'obradili' automobil!
08.05.2017.
u 19:28
Je li se i vama dogodila slična situacija? Pošaljite nam vašu priču na e-mail javi@vecernji.net i rado ćemo je objaviti!
Pogledaj originalni članak

Potaknut člankom u kojem je poštena Nikolina ostavila poruku vlasnici automobila u koji je udarila, javio nam se i čitatelj (podaci poznati redakciji) čija priča, nažalost, nema sretan kraj. 

U subotu, 6. svibnja, sa suprugom je putovao iz Rijeke u Županju te su stali na INA-inoj postaji/odmorištu na autocesti iza Zagreba.

– U dvije minute, koliko smo bili u WC-u, lopovi su nam uspjeli skinuti sva četiri poklopca aluminijskih felgi na novom automobilu. Pritom su oštetili 3 od 4 aluminijske felge, a svaka stoji cca 1500 kn – priča nam čitatelj.

Ističe da se to dogodilo oko 13 sati ispred barem pet gostiju u kafiću, čiji su stolovi bili udaljeni oko pet metara od njihova automobila.

Eto toliko o poštenju naših građana – zaključuje čitatelj.

Je li se i vama dogodila slična situacija? Pošaljite nam vašu priču na e-mail javi@vecernji.net i rado ćemo je objaviti!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

HA
hacker
20:53 08.05.2017.

Radi se o onim malim pvc poklopcima koji pokrivaju centar felgi, njih je moguće kupiti u bilo kojoj bolje opskrbljenoj trgovini koji se bave gumama i auto felgama pa ne razumijem ćemu krađa togai.

SA
sargu123
20:18 08.05.2017.

Možda se radi o onim malim poklopcima u sredini felge na kojima je logo proizvođača automobila. Potpuno nepotrebno.

Avatar acivij
acivij
20:08 08.05.2017.

"... lopovi su nam uspjeli skinuti sva 4 poklopca aluminijskih felgi ... " ......................................................................................................................................................................................................... Poklopci na aluminijskim felgama? Nešto mi tu smrdi ...