PRAVDA ZA DAVIDA

Otac se prisjetio Davida: 'Nema više novih godina ni Uskrsa dušo moja'

Foto: Facebook
Poruke Davora i Davida
Foto: Facebook
Poruke Davora i Davida
Foto: Facebook
Poruke Davora i Davida
Foto: Facebook screenshot
Razgovor Davora i Davida
17.04.2019.
u 18:05
Osim fotografija Davor Dragičević je prije nekoliko dana objavio videe koji navodno dokazuju organizirano ubojstvo njegovog sina
Pogledaj originalni članak

U Facebook grupi Pravda za Davida otac ubijenog Davida Davor Dragičević objavio je srceparajuće fotografije razgovora sa svojim sinom.

- Nema više novih godina, ni Božića, ni Uskrsa, ni svijeće, ni prezimena, nema više ni tebe, dušo moja - napisao je uz slike.

Foto: Facebook

Podsjećamo, David Dragičević nestao je 18. ožujka 2018., a njegovo tijelo pronađeno je nakon šest dana na ušću rječice Crkvena u Vrbas. Od tada, njegov otac Davor Dragičević počeo je napadati vlasti Republike Srpske i započeo je s prosvjedom na glavnom banjalučkom trgu. Vremenom se njegov prosvjed pretvorio u pravi pokret čije su pripadnike s trga rastjeravale policijske snage. 

Majka i otac ubijenog trenutno se nalaze u Austrije gdje će se pokušati izboriti za politički azil.

Drski lopov ukrao bicikl pred kamerom

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

PA
paleontolog
17:52 17.04.2019.

u kojoj si ono vojsci bio? i na cijoj si se strani borio?

KO
koriolis
22:09 17.04.2019.

Daj prestanite,dosadili ste s tim Dragicevicem,covjeku treba psihijatar.

SO
Sobrudolf
03:56 18.04.2019.

Moj frend je ovdje napisao koliko je ovaj otac zavio u crno hrvatskih i bosnjackih oceva ubivsi njihove sinove koji takodje nece vise docekati Uskrse! Pogadjate sto mu se dogodilo? Ban na 7 dana i brisanje! Ipak VL mora brinuti o zastiti digniteta svojih boraca rs!