Kreativan potez

Osvojili milijune na lotu pa napravili nešto nesvakidašnje u dvorištu

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
03.05.2018.
u 16:56
Pogledaj originalni članak

Prije dvije godine Sue Richards iz Essexa u Velikoj Britaniji na lutriji je osvojila tri milijuna funti. Ona i njen partner Barry Maddox od ovog novca odlučili  su veći dio uložiti u svoje dvorište i dati mu novi i neobičan izgled. U svom dvorištu travu su tako uredili i pokosili u oblik divovske boce šampanjca čiji se sadržaj izlijeva u čašu za šampanjac. Kreativan i neobičan potez oduševio je njihove susjede. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

VI
Vito
07:51 04.05.2018.

Osvojili 3.000.000 £ na lotu i većinu potrošili na uređenje svog dvorišta košenjem trave. __ Koliko u GB košta takva mala kosilica??? __ Koliko košta špaga koju vidimo na slici, a koja služi za određivanje položaja ocrtavanja dvorišta za košnju ovog oblika??? __ Ili su platili "umjetnici/ku" da im on/a to napravi??? __ Što znači pojam - većina-??? __ Od 3.000.000 £ većina je 1.500.000,01 £ __ Zar su stvarno toliko platili???

Avatar ucjena
ucjena
05:50 04.05.2018.

Stvarno su napravili nesto???????

PI
pimnpekpeka
07:02 04.05.2018.

dobro, i??? o čemu je tekst???