Mafijaški obračuni

Osuđen ubojica brata vođe zemunskog klana, dobio 35 godina zatvora

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Osuđen ubojica brata vođe zemunskog klana, dobio 35 godina zatvora
02.04.2019.
u 11:02
Rođeni brat Luke Bojovića, Nikola, ubijen je 29. travnja 2013. godine u Beogradu, a Miloš Vidaković 2. srpnja u Budvi iste godine
Pogledaj originalni članak

Specijalni sud u Beogradu proglasio je krivim Miloša Delibašića, Sašu Cvetanovića i Ratka Koljenšića za ubojstvo Nikole Bojovića i Miloša Vidakovića 2013. godine. Kako doznaje Blic, Miloš Delibašić osuđen je na jedinstvenu kaznu od 30 godina zbog organiziranja kriminalne grupe i teško ubojstvo Vidakovića, dok je Saša Cvetanović osuđen na 35 godina zatvora zbog likvidacije Nikole Bojovića.

Delibašić je osuđen na 10 godina zbog organiziranja kriminalne grupe i na 30 godina za teško ubojstvo Miloša Vidakovića. Međutim, njemu je izrečena jedinstvena kazna od 30 godina zatvora.

Saša Cvetanović osuđen je na 35 godina zbog likvidacije Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića. Ratko Koljenšić također je osuđen na 30 godina zatvora.

Slaviša Novaković osuđen nje a 35 godina zatvora kao suizvršitelj u ubojstvu Vidakovića, Miloš Vojnović kao direktni izvršitelj ubojstva Vidakovića ovog puta dobio je 17 godina zatvora, a Maletić je osuđen na jednu godinu zatvora. Na ova ubojstva, prema optužnici, poticali su ih Delibašić i ubijeni Slobodan Šaranović.

Rođeni brat Luke Bojovića, Nikola, ubijen je 29. travnja 2013. godine u Beogradu, a Miloš Vidaković 2. srpnja u Budvi iste godine.

Protiv Šaranovića, optuženog da je s Delibašićem organizirao ovu grupu, postupak je obustavljen zbog smrti jer je u veljači 2017. godine ubijen u Budvi ispred svoje kuće.

Koljenšić je nedostupan pravosudnim tijelima Srbije i živi u Crnoj Gori koja ga ne želi izručiti Srbiji, a Slaviša Novaković je u bijegu.

Video: Uhićen El Chapo

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.