Kolumna

Ostojiću ćemo vjerovati ako vlak prođe cestom

Foto: Davor Kibel/PIXSELL
Ostojiću ćemo vjerovati ako vlak prođe cestom
09.10.2015.
u 09:00
U potpunu zbrku odlično se uklopilo i službeno priopćenje da će povrat vlaka biti na inače cestovnom graničnom prijelazu Beremend – Baranjsko Petrovo Selo. Bio bi to prvi vlak koji umjesto prugom prometuje – cestom
Pogledaj originalni članak

Ranko Ostojić, ministar unutarnjih poslova, možda je osoba od povjerenja predsjednika Vlade, ali njegova vjerodostojnost je još jednom narušena nakon što je priznao da je skrivao istinu o kampu na Prevlaci. Sada je u samo 24 sata najprije tvrdio da Mađarska i dalje drži oteti vlak, da bi potom Ravnateljstvo policije tvrdilo da je povrat vlaka dogovoren još 1. listopada. U potpunu zbrku odlično se uklopilo i službeno priopćenje da će povrat vlaka biti na inače cestovnom graničnom prijelazu Beremend – Baranjsko Petrovo Selo. Bio bi to prvi vlak koji umjesto prugom prometuje – cestom.     

Menadžer iz Bruške dužan bankama 334 milijuna kuna     

Mile Čačić, nogometni menadžer iz Bruške kraj Benkovca, neslavni je hrvatski rekorder jer je njegov dug bankama narastao na velikih 334,9 milijuna kuna, otkrivaju 24 sata. Čačić od imovine u Hrvatskoj ima dio stare kuće u Bruškoj koju je naslijedio od roditelja, a dugove je stvorio kada se kreditom vezanim uz švicarski franak upustio u gradnju 90 stanova na području Umaga. Bilo je to vrlo hrabro od Čačića, a pomalo i od bankara koji su mu odobrili nemali kredit.     

Grčić dva puta u dva dana pobrkao BDP i PDV

Branko Grčić, potpredsjednik Vlade, nakon što se propisno izblamirao na HTV-u pogrešno izračunavši dva posto PDV-a, pravdao se da je to bio lapsus. Dan kasnije pred kamerama napravio je novi lapsus, opet pobrkavši PDV i BDP. Pravi mister lapsus.      

Šutljiva manjina u Saboru ostala dosljedna do kraja mandata  

Boro Grubišić, saborski zastupnik HDSSB-a, i službeno je pobjednik u utrci za najaktivnijeg zastupnika. Prema završnoj statistici, u cijelom četverogodišnjem mandatu na dvadeset sjednica Grubišić se za riječ javio impresivnih 2021 put, da bi se uključio u raspravu, replicirao, odgovarao na repliku ili ispravljao netočni navod. I dok se Grubišić javljao i po stotinjak puta na sjednici, pet zastupnika nije se udostojilo nijednom otvoriti usta na sjednicama Sabora. Uz notornog Željka Keruma, dosljedno šutljivi bili su Darko Ledinski i Josip Vuković iz SDP-a te Tugomir Kuduz i Željko Plazović iz HDZ-a. Pa ih vi zaokružujte na listama i ubuduće.           

>> Hrvatski vlak stigao iz Mađarske

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

DD
ddh
09:24 09.10.2015.

A zakaj laganje i muljanje Ostojica ne predstavlja nikakvo iznenadjenje. Jednostavno za to, jer Ostojic kao i uostalom svi crveni drukcije niti neznaju, nego lagati. A tko vise medju crvenima laze, taj dolazi do vise pozicije medju crvenima i u crvenoj Hrvatskoj. A oni s Jutela, koje vecim dijelom placaju oni koji nisu niti clanovi, niti simpatizeri crvenih, te razni utajivaci poreza i duznici drzave poput Jutarnjeg i Indexa, orgijaju sa crvenom propagandom i dizu njihovog Ostojica u nebo. Radi toga ce Ostojic i dalje lagati, jer on kao i uostalom svi crveni manje vise niti neznaju kaj je istina. Ali je skoro pomalo luckasto, da mu njegovi crveni vjeruju, jer da im veli, da ce jedan Airbus proci kroz Botovo, onda bi i to vjerojatno kod Jutelovih propagandista poput Pavicke, Dropca ili Alfiera bila istina i u udarnom programu vijest na prvom mjestu.

LE
lea3010
09:40 09.10.2015.

Što očekivati u budućnosti od ovakvog ministra?? Treba li nam opet ovako što na četiri godine?? Mislim da ne. Lažu i muljaju gdje stignu...

Avatar johny21
johny21
09:38 09.10.2015.

Ostojiću ne vjerujem ni kad poklone nosi! Samo što ih ne nosi!