Zapadna obala

Osmero djece poginulo u sudaru palestinskog školskog autobusa

Foto: Reuters
Daniel Sordo
16.02.2012.
u 11:56
Od siline sudara autobus se prevrnuo i zapalio. Više od 30 djece je ozlijeđeno, a vlasti strahuju kako će broj preminulih porasti
Pogledaj originalni članak

Najmanje osmero palestinske djece poginulo je u sudaru školskog autobusa i kamiona izraelskih registarskih oznaka na Zapadnoj obali. Autobus je prevozio školarce, među kojima i petogodišnjake i šestogodišnjake u školu u Ramallahu sjeverno od Jeruzalema.

Od siline sudara autobus se prevrnuo i zapalio. Više od 30 djece je ozlijeđeno, a vlasti strahuju, javlja BBC, da će broj preminulih porasti.

Palestinski predsjednik Mahmoud Abbas proglasio je trodnevnu žalost.

Autobusom se u trenutku sudara vozilo oko 50 djece, a vatrogasci su nakon što je požar ugašen iz autobusa iznijeli beživotna tijela poginule djece.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar amore
amore
12:45 16.02.2012.

Poginuo je i moj rodak na ljeto, pokupio ga je kamion pa nije nigdje pisalo o tome.Na sto je novinarstvo spalo kad se idu traziti vijesti vijesti iz dalekih zemalja. Sudari se dogadaju svaki dan, jbg...

RO
rogstrug
12:49 16.02.2012.

Pa to su ipak djeca, pa bila ona i iz Tunguzije meni ih je jako žao....

AL
Alfons2X
12:10 16.02.2012.

Jednakom retorikom optužbi Irana za terorizam, slijedi da.....iza ovoga stoji mossad