Na dan izbora

Osječanku nazvali iz Kukuriku koalicije i pozvali da im da glas

Foto: Arhivska fotografija
Osječanku nazvali iz Kukuriku koalicije i pozvali da im da glas
05.12.2011.
u 12:50
Predstavila se kao Martina iz Kukuriku koalicije i pozvala me da, ako nisam, iziđem na biralište i dam glas Kukuriku koaliciji, kaže čitateljica
Pogledaj originalni članak

Predizbornu šutnju, tvrdi Osječanka (podaci poznati redakciji) nisu poštovali u pobjedničkoj Kukuriku koaliciji. Kako nam se požalila, jučer navečer oko 18 sati, dakle oko sat vremena prije zatvaranja birališta, nazvala ju je na mobitel s nepoznatog broja ženska osoba.

– Predstavila se kao Martina iz Kukuriku koalicije i pozvala me da, ako nisam, iziđem na biralište i dam glas Kukuriku koaliciji. Uzvratila sam da sam već glasovala i da sam ja za desnicu pa je rekla: "U redu" i razgovor je bio gotov – kaže naša čitateljica ljutita zbog, navodi, maltretiranja građana za koga će glasovati. To bi, smatra, ipak trebala biti osobna odluka svakog građanina.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar kobra11
kobra11
13:02 05.12.2011.

:-))))))))))))))))))))

OB
-obrisani-
13:11 05.12.2011.

neka pametna......he he he

AD
adgjl
13:02 05.12.2011.

Je je, a onda je svizac ...