Neželjeni 'poklon'

Osječanin kupio kuću, u podrumu našao bombe

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
Osječanin kupio kuću, u podrumu našao bombe
25.05.2014.
u 11:08
Pozivamo i apeliramo na sve koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva da ga bez straha od sankcija prijave policiji, poručuju iz PU osječko-baranjske
Pogledaj originalni članak

Kada je kupovao kuću, 48-godišnji Osječanin nije ni slutio da je uz nju dobio i neželjeni "poklon". Nekoliko ručnih bombi pronašao je u podrumu svoje nove kuće. Zbilo se to u subotu oko 16.30 sati u Višnjevcu, osječkom prigradskom naselju.

- Pozivamo i apeliramo na sve koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva da ga bez straha od sankcija prijave policiji. Napominjemo da građani ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva u policijske postaje, a kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da o svojoj nakani predaje obavijeste na broj 192 ili najbližu policijsku postaju - poručuju iz PU osječko-baranjske.

Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno može informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

>> Našli mu 10 kg trotila, bombe, 7 strojnica...

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar adminjepeder
adminjepeder
11:19 25.05.2014.

Jako čudno za Osijek.

Avatar muljib@vecernji
muljib@vecernji
11:30 25.05.2014.

Možda bi bilo dobro napomenuti da su ljudi koji dolaze po oružje u civilu i dolaze sa civilnim automobilom.