Ostavka Crnoje

Orešković: Prihvatio sam ostavku Crnoje, ovo mi je prebitan resor, uskoro ćemo naći novog čovjeka

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
tihomir orešković
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
tihomir orešković
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
tihomir orešković
28.01.2016.
u 20:57
Tražili smo savjete stručnjaka, diskutirali smo, pogledali dokumente i imali dugačke diskusije. Danas je predao svoju ostavku i ja sam je prihvatio, kazao je Orešković
Pogledaj originalni članak

Premijer Tihomir Orešković prihvatio je ostavku ministra branitelja Mije Crnoje

– Hvala svim građanima Hrvatske na strpljenju. Gospodin Crnoja koji se kao branitelj borio za ovu zemlju, zavrijedio je malo pažnje i to smo mu i dali ova dva dana. Tražili smo savjete stručnjaka, diskutirali smo, pogledali dokumente i imali duge diskusije. Danas je predao svoju ostavku i ja sam je prihvatio – kazao je novinarima pred Banskim dvorima premijer Orešković. Zahvalio se bivšem ministru Miji Crnoji i rekao kako mu je Ministarstvo branitelja jako bitno. 

– Volio bih zahvaliti gospodinu Crnoji kao branitelju koji se borio za našu zemlju i svim braniteljima koji su nas oslobodili, ja ću dati sve od sebe jer mi je ovo prebitan resor, Ministarstvo branitelja i tu ćemo uskoro naći novog čovjeka – rekao je Orešković. 

>> Crnoja više nije ministar: Premijeru sam podnio ostavku, ne želim biti uteg vladi

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 111

Avatar pendreck
pendreck
21:11 28.01.2016.

Hehe, tko god dosao objavit ce popis agresora, izdajnik ai Udbasa. hehe

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
21:16 28.01.2016.

Oreskovicu sto ne objavite LISTU onih UDBASA koji su pokrali hrvatsku...

ST
stefj
21:22 28.01.2016.

Baš me zanima što su pričali toliko sati, tko je koga uvjeravao i slamao. No ajde, mediji su toliko neprijateljski nastrojeni, da su se vrhunski potrudili da smjene ministra i načnu vladu. Sad će valjda preći na slijedećeg i tako dalje... Interesantno je što ovo radi čega smjenjuju ministra radilo i pola prošle vlade, pa se mediji nisu usudili niti pisnuti o tome. Ta dvostruka mjerila u Hrvatskim mainstream medijima su fascinantna. No, to je tako u većini totalitarnih režima, a Milanović se jako trudio kopirati Tita, pa nas je vodio u tom smjeru... Pitanje je da li će jedan mandat ove vlade biti dovoljan da se malo pročiste mediji, te da se uspostavi bar kakva-takva ravnoteža...