ZLOPORABA DROGE

Optužen jer su ga zaustavili na Lučkom u kombiju s 200 kilograma marihuane

Foto: PU zagrebačka
Foto: PU zagrebačka
Foto: PU zagrebačka
07.06.2023.
u 09:54
Tužiteljstvo je u optužnici tražilo da se 23-godišnjaku produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od bijega i  opasnosti od ponavljanja djela
Pogledaj originalni članak

Mladić (23), državljanin Crne Gore optužen je za zloporabu droge, a optužnicu je protiv njega podigao ODO Novi Zagreb. Uhićen je 1. ožujka u pojačanoj kontroli prometa na Lučkom, a policija je tada u njegovom kombi vozilu našla 200 kilograma marihuane.

Droga je bila pakirana u dvjesto paketa, a 23-godišnjak  je drogu preuzeo na neutvrđenom mjestu te ju je transportirao radi daljnje preprodaje. Zaplijenjena droga vrijedila je oko 300.000 eura.

Tužiteljstvo je u optužnici tražilo da se 23-godišnjaku produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od bijega i  opasnosti od ponavljanja djela. Sud je prijedlog prihvatio te je 23-godišnjaku istražni zatvor i produljen. 

VEZANI ČLANCI: 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.