Kreće nadzor

Optužbe protiv Milanovića: Evo što je Linić napisao saborskom odboru!

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Optužbe protiv Milanovića: Evo što je Linić napisao saborskom odboru!
10.06.2014.
u 20:30
U predstavci stoji da je Liniću ministar policije Ranko Ostojić rekao da je Zoran Milanović obavijestio bivšu ravnateljicu Porezne uprave Nadu Čavlović Smiljanec da će biti procesuirana
Pogledaj originalni članak

Slavko Linić, u svojoj predstavci saborskom Odboru za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, napisao je da je PNUSKOK premijera Zorana Milanovića, mimo zakonskih procedura, lažno obavještavao o nepravilnostima u predstečajnim nagodbama, objavio je Dnevnik Nove TV .

Linić dalje piše da je premijer unatoč tim, kako tvrdi bivši ministar neprovjerenim informacijama, dao nalog da se Linić procesuira. U predstavci stoji i da je Liniću ministar policije Ranko Ostojić rekao da je Zoran Milanović obavijestio bivšu ravnateljicu Porezne uprave Nadu Čavlović Smiljanec da će biti procesuirana i to prije nego što je Državno odvjetništvo zaprimilo prijavu.

Nakon razlaza počela istraga obitelji i prijatelja

Bivši ministar u predstavci optužuje Milanovića da je nakon njihova razlaza počela istraga njegove obitelji i prijatelja, ali i poslovnih subjekata povezanih s Ministarstvom financija. Piše da mu se nekoliko prijatelja požalilo da ih prati PNUSKOK (Policijski nacionalni ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala). Čak su ih i u restoranima u koje zalazi pitali tko plaća račune, navodi Linić.

Odbor za unutarnju i nacionalnu sigurnost na osnovu Linićeve predstavke napisane na dvije stranice sutra će krenuti u neposredni nadzor svih sastavnica sigurnosno-obavještajnog sustava i policije. Predsjednik odbora Miroslav Tuđman danas je rekao da će obići sve one "koji su relevantni za Linićev dokument".

>>Je li Linić govorio istinu? Odbor sutra kreće u istragu optužbi protiv premijera

>>Nova isključenja iz stranke mirisala bi na revanšizam

>>Premijer želi Vargu na mjestu Rajka Ostojića?

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 27

Avatar Retardo
Retardo
21:08 10.06.2014.

Ma nema do Bundeslige. Kradu, lažu, varaju, pljačkaju, prate i prisluškuju jedni druge, dijele plijen...to je antifašizam.

Avatar Robert28
Robert28
20:58 10.06.2014.

Ima tu elemenata zloupotrebe represivnog aparata. Milanović trenutno žari i pali institucijama te one koji su mu trn u oku gazi, osjeća se nedodirljivo kao i njegova ekipa iz peperminta, ali sve će se promijeniti kada spuši fotelju, bit će manji od makovog zrna kad se njega i njegove krene pročešljavati!

Avatar antuntun55
antuntun55
20:43 10.06.2014.

...istrijebite se....vrijeme je za podnošenje računa.....i za 1941. i '45,'46 i '71 i '91...a Boga mi i za 2014.....