krali parfeme

Opljačkali trgovinu pa odjurili automobilom: Bježeći od policije muškarac ozlijedio nogu

Foto: Robert Anic/PIXSELL
Trgovina Bipa u Prečkom
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Trgovina Bipa u Prečkom
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Trgovina Bipa u Prečkom
11.12.2020.
u 14:55
Dolaskom do parka na Zelenom trgu, vozilo je sletjelo s kolnika, nakon čega je trčeći iz vozila počeo bježati muškarac, dok je u vozilu uhićeno dvoje putnika, žena i muškarac
Pogledaj originalni članak

U noći na petak oko 1 sat, troje je ljudi opljačkalo poslovnicu Bipe u zagrebačkom naselju Prečko, a nakon pljačke, uslijedila je potjera po Slavonskoj ulici. 

"Čuli smo alarm koji se oglasio dva puta, u nekoliko minuta je stiglo šest-sedam policijskih vozila, blokirali su cestu na križanju Horvaćanske i Dobronićeve", rekla je za 24sata susjeda koja je sve vidjela sa prozora. 

Policija je dobila dojavu 45 minuta poslije ponoći, a utvrđeno je da su počinitelji ukrali veću količinu parfema te su se udaljili osobnim automobilom. 

"Zagrebački policajci započeli su intenzivno traganje na toj i okolnim lokacijama. Nedugo potom su policijski službenici uočili traženo vozilo na raskrižju ulica Savske i Vukovarske te krenuli za njim", stoji u priopćenju.

"Dolaskom do parka na Zelenom trgu, vozilo je sletjelo s kolnika, nakon čega je trčeći iz vozila počeo bježati muškarac, dok je u vozilu uhićeno dvoje putnika, žena i muškarac. Nad osobama su uporabljena sredstva prisile radi sprečavanja bijega. U isto vrijeme, nedaleko vozila, policijski službenici, sustigli su vozača te nad njim uporabili sredstva prisile (tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje) radi sprječavanja daljnjeg bijega. Tijekom bijega od policije, vozač je preskočio zidić te u doskoku ozlijedio nogu. Liječnička pomoć mu je pružena u KBC Sestre milosrdnice gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.Trojac je priveden u službene prostorije", nastavlja se u priopćenju.

Staklo izloga bilo je sasvim razbijeno, a novo je postavljeno danas oko 11.30.  Susjeda koja je pljačku vidjela s prozora, kaže, većinu noći nije spavala. 

"Prvo sam pomislila da je potres u pitanju, zabrinuo me alarm. Zatim smo shvatili da je pljačka u pitanju. Uopće mi nije svejedno", kaže.

Još jedna susjeda iz obližnje zgrade rekla je kako je primijetila polegnut semafor na Horvaćanskoj cesti te pretpostavlja da je pao u "potjeri".

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.