SLATKA OSVETA

Ono što je počelo dobrim djelom... završilo je kao katastrofa

Foto: YT screenshot
Ono što je počelo dobrim djelom... završilo je kao katastrofa
30.11.2016.
u 23:23
Ono što je uslijedilo može se opisati kao briljantna osveta koja nije sadržavala nijednu jedinu riječ
Pogledaj originalni članak

Kada je vozač automobila oduzeo prednost biciklistu, što ga je naposljetku moglo i ubiti, nije shvatio kako je ostavio svoj mobitel i novčanik na krovu svog vozila.

Prilikom skretanja, ispao mu je novčanik, a motociklist, umjesto da sve ignorira i ljuti se na vozača pohitao je vratiti pronađeno vlasniku.

Ipak, vozač je dobro djelo shvatio kao priliku za pokazivanje konjskih snaga i 'prostih prstiju'. Ono što je uslijedilo može se opisati kao briljantna osveta koja nije sadržavala nijednu jedinu riječ.

 

Kada je video stavio na YouTube, pod nadimkom PadWings, motociklist je napisao: Inače ne gubim živce na cesti, čak i kad mi je oduzeo prednost pokušavao sam mu vratiti novčanik. Ali i dalje mi je pokazivao 'proste prste' i zato sam bacio njegov mobitel na zemlju. 

>> Svjetska senzacija: 'Slap u Hrvatskoj prkosi gravitaciji'

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
ObrenM
09:02 01.12.2016.

Dali je pisac clanka ili prevoditelj isao uspecijalnu skolu?Kako se je biciklist sa pocetka clanka na kraju napisa pretvorio u motociklistu?