COVID-19

Zagrebački klub u kojem je bilo četvero oboljelih: 'Zatvaramo do daljnjega'

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Zagrebački klub u kojem je bilo četvero oboljelih: 'Zatvaramo do daljnjega'
23.06.2020.
u 16:20
lijedom tih informacija, ali i vrlo promjenjive opće epidemiološke situacije u Hrvatskoj, odlučili smo u potpunosti dezinficirati klub te testirati i staviti u samoizolaciju cjelokupno osoblje radi sigurnosti svih Vas, kao i naših zaposlenika - ističu u klubu
Pogledaj originalni članak

Epidemiolog Bernard Kaić kazao je jučer prilikom njegova gostovanja na HRT-u kako je četvero zaraženih iz Zagreba bilo u subotu,  13.lipnja, u jednom zagrebačkom noćnom klubu. Klub Ray Grill & Club koji se nalazi u zgradi hotela Westin danas se oglasio na Instagramu i potvrdio kako je riječ o njima, te da se klub zatvara do daljnjega, a njihovo osoblje stavljeno je u samoizolaciju. 

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti. 

"Dragi naši,

obavještavamo Vas da smo od nadležne institucije dobili informaciju kako je nekolicina osoba pozitivnih na Covid-19 boravila kraće vrijeme unutar našeg kluba. Slijedom tih informacija, ali i vrlo promjenjive opće epidemiološke situacije u Hrvatskoj, odlučili smo u potpunosti dezinficirati klub te testirati i staviti u samoizolaciju cjelokupno osoblje radi sigurnosti svih Vas, kao i naših zaposlenika.

Također, odlučeno je kako Ray klub zatvaramo do daljnjega; odnosno do trena do kad se situacija u Hrvatskoj ne popravi.

Nadamo se da vrlo skoro ponovno pjevamo i plešemo zajedno!

Vaš Ray Club". 

 

Podsjećamo, danas je objavljeno kako je u Hrvatskoj novih 30 slučajeva zaraze. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.