Stabilno je

Oglasio se Beroš: Da sam pozitivan odmah sam objavio putem STOP COVID-19 aplikacije

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Koprivnica: Ministar Vili Beroš osvrnuo se na razgovor s Dijanom Zadravec
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Zagreb: Vili Beroš i Krunoslav Capak obratili se medijima nakon sastanka s ravnateljima bolnica
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Varaždin: Ministar zdravstva Vili Beroš u posjeti Opće bolnice
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Varaždin: Ministar zdravstva Vili Beroš u posjeti Opće bolnice
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Varaždin: Ministar zdravstva Vili Beroš u posjeti Opće bolnice
19.11.2020.
u 14:55
Važno je da i svi vi koristite aplikaciju kako biste spriječili daljnje širenje virusa i zaštitili druge osobe. Zbog toga smo je i napravili!, napisao je Beroš na Facebooku.
Pogledaj originalni članak

Ministar zdravstva Vili Beroš pozitivan je na koronavirus. Nakon pojave simptoma odmah se testirao te dobio pozitivan nalaz. Beroš se oglasio na Facebooku i poslao poruku.

"Jutros je testiranje pokazalo da sam pozitivan na korona virus što sam odmah objavio putem STOP COVID-19 aplikacije na mobilnom telefonu. Ovu informaciju automatski će dobiti i sve osobe koje su bile u mojoj blizini proteklih dana. Važno je da i svi vi koristite aplikaciju kako biste spriječili daljnje širenje virusa i zaštitili druge osobe. Zbog toga smo je i napravili!", napisao je Beroš.

Video: Ministar Vili Beroš pozitivan je na koronavirus

Ministar Vili Beroš je stabilnog zdravstvenog stanja s blagom kliničkom slikom te nastavlja obavljati svoje obveze u izolaciji, pridržavajući se svih mjera epidemiologa, priopćeno je iz Ministarstva zdravstva.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

DU
Deleted user
15:06 19.11.2020.

Aplikacija je smeće. Bio sam pozitivan i imao sam najbolju namjeru javiti kroz aplikaciju. No, trebalo je upisati nekakav kod koji zatraži tvoja liječnica i da ti ga. Međutim, liječnica nije uopće mogla do koda jer je sustav bio smrznut i nije htio generirati kod, a ona je bila u gužvi s drugim pacijentima

IN
inot
15:08 19.11.2020.

preko čega...ahahahahah

DU
Deleted user
15:16 19.11.2020.

Beroš je zaražen sjedio u nedjelju na vladi. Nitko nije u samoizolaciji. Onaj jadnik na njivu vozio gnoj, 8000 kn. Ludo.