nakon šest mjeseci

Odsukan jedan od tri broda koji su se nasukali u Splitu

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Nasukan brod Krka
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Nasukan brod Krka
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Nasukan brod Krka
29.08.2015.
u 21:46
Podsjetimo, osim broda Krka nasukao se i Orebić i kratkotrajno brod Vranjic koji je kasnije uspio isploviti prema Čiovu.
Pogledaj originalni članak

Nakon šest mjeseci, koliko je prošlo otkada su se za vrijeme orkanske bure u ožujku tri teretna broda odvezala s gata u Sjevernoj luci i nasukali, danas je uspješno odskukan brod Krka s Prve vode na splitskom Marjanu.

Brod je odsukan u popodnevnim satima dvadesetak metara dalje.

Podsjetimo, osim broda Krka nasukao se i Orebić i kratkotrajno brod Vranjic koji je kasnije uspio isploviti prema Čiovu.

– Brodovi su se nasukali oko 15 sati. Trenutačno ne možemo napraviti puno, moramo pričekati vrijeme da se smiri. Na brodovima nije bilo članova posade. Naime, brodovi su bili privezani u luci u Svetom Kaji, najvjerojatnije su se zbog jakog vjetra odvezali i doplutali do Prve vode – rekao je tada Splitski lučki kapetan, Davor Vidan za Dalmacija News.

>>Teretni brodovi nasukali se zbog bure na sjevernoj strani Marjana

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OB
Objektivno...
22:24 29.08.2015.

Stavite ove olupine na Njuškalo pa ćete odmah vidjeti jagmu trgovaca ljudima kako će kupiti te hrpe starog željeza i nastavit biznis

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:52 29.08.2015.

jedino se Slovan nije nasukao

Avatar comparator
comparator
11:05 30.08.2015.

ISIL bi za šverc tj protjerivanje neistomišljenika ovu olupino vrlo rado odkupio i krcatu tim jadnicima oteglio na pučinu pa zato dobro pripazite kuda odlazi ta ruzina.