danas U VEČERNJEM

Odnosi Hrvatske i Srbije talac jednog ekshibicionista

Odnosi Hrvatske i Srbije talac jednog ekshibicionista
20.04.2018.
u 00:01
Za Vojislava Šešelja znalo se odavno da je kod njega, ili u njemu, mržnja prema Hrvatima „jača od njega“, i da neće propustiti ni jednu priliku da ubada „ustaše“
Pogledaj originalni članak

Taman kad se pričini da se u hrvatsko-srpskim odnosima ipak nešto kreće, ispriječe se poznati politički likovi koji će kao škorpion iz čuvene basne ubosti žabu nasred rijeke, makar s njome i sami potonuli na dno. Priča je višestruko poučna: obećao je škorpion da će se suzdržavati od uboda, i pod tim ga je uvjetom žaba primila na svoja leđa, da ga prenese na drugu obalu.

No, kad na sredini rijeke škorpion nije više mogao kontrolirati svoje instinkte, i kad ga je nesretna žaba pitala zašto ju je prevario, pravdao se kao što se pravdaju današnji političari škorpionskoga karaktera: „To je jače od mene“! Za Vojislava Šešelja znalo se odavno da je kod njega, ili u njemu, mržnja prema Hrvatima „jača od njega“, i da neće propustiti ni jednu priliku da ubada „ustaše“.

Svi znadu da nekadašnji profesor i političar, a danas ratni zločinac, ima ćud škorpiona, osim nekih institucija u Beogradu i Haagu koje prave najveći nered, puštajući Šešelja da, poslije svega, ureduje slobodno i sa slobode u srpsko-hrvatskim odnosima.

>> Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju!

Od ostalih tema izdvajamo:

>> SDP: Revizijom Vatikanskih ugovora vratili bismo Crkvu HDZ-u

>> Počinje veliki projekt: Brzi internet u cijeloj Hrvatskoj

>> Informacijski kaos: Prva je lažna vijest iz 1475.: Židovi su oteli i ubili dječaka

>> Austrija donijela stroži zakon o strancima

>> Hrvatice odabrale: Proljetni hit: Ružičasto odijelo i bijela majica

Naslovnica 20.4.2018.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

DU
Deleted user
21:28 19.04.2018.

Seselj je samo jedan od mnogih srpskih političara koji su na liniji veliko srpske politike.

PR
prajdali100
21:12 19.04.2018.

Naslov članka je promašen.Kako vam nije jasno da se dobri odnosi ne mogu graditi sa likovima tipa Vučića, Dačića, Vulina, Stefanovića.....Sve je to ŠEŠELJ !!!

DU
Deleted user
07:09 20.04.2018.

Nije u pitanju jedan egzibicionist citava srbija je takova....apsolutno neprijateljska i agresorska drzava prema hrvatima....vazali jednom vazali uvijek..pupi vucic seselj sve su to nijanse zla....