promjena na vrhu

Odlazi Lučić: Vesna Gašpar nova je ravnateljica HAKOM-a

Foto: Tomislav Miletić / Pixsell
Odlazi Lučić: Vesna Gašpar nova je ravnateljica HAKOM-a
08.11.2012.
u 11:32
Vijeće Hrvatske agencije za poštu i elektroničke komunikacije izabralo je Vesnu Gašpar za ravnateljicu u idućem četverogodišnjem mandatu
Pogledaj originalni članak

Vijeće Hrvatske agencije za poštu i elektroničke komunikacije izabralo je Vesnu Gašpar za ravnateljicu u idućem četverogodišnjem mandatu.

Sadašnji ravnatelj Dražen Lučić na dužnosti će biti do kraja ove godine kada posao preuzima Gašpar kojoj mandat traje do kraja 2016. godine.

"Vesna Gašpar diplomirala je elektrotehniku na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu te je zaposlena u HAKOM-u. Svojim radom u Hrvatskoj agenciji za poštu i elektroničke komunikacije i zakonskim prednicima (Zavod za telekomunikacije, Hrvatska agencija za telekomunikacije) od 2002. godine pridonijela je razvoju liberalizacije i regulacije tržišta elektroničkih komunikacija u RH. Sudjeluje u brojnim međunarodnim aktivnostima poput pripreme pregovora o pravnoj stečevini EU ili radu europskih tijela nadležnih za elektroničke komunikacije. Stručnjak je za regulaciju tržišta", izvijestili su iz HAKOM-a.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.