Knjiga Joze Pavkovića

Odgovor na pitanje: Što je bilo na pregovaračkom stolu među liderima u BiH?

Foto: VL
Knjiga Joze Pavkovića
Foto: Privatna arhiva
Knjiga Joze Pavkovića
27.08.2021.
u 09:53
Dnevnik društvene i političke zbilje iz urednikova pera.
Pogledaj originalni članak

Jozo Pavković, glavni urednik Večernjeg lista BH i autor knjige Urednikov pečat predstavlja novo djelo u kojem obrađuje društvenu i političku situaciju u BiH i regiji.

Knjiga Joze Pavkovića, BiH ne BiH, ruši stereotipe, otkriva i daje prikaz mogućih rješenja zamršene društveno-političke situacije u BiH, Hrvatskoj i šire. Pronađite odgovore na pitanja što je bilo na pregovaračkom stolu među liderima u BiH, tko i zašto minira dobre namjere Hrvatske prema susjedima, što zagovaraju stranci, koja je uloga dijaspore...

Foto: Privatna arhiva
Knjiga Joze Pavkovića

Tek otisnutu prvu knjigu, Urednikov pečat, Jozo Pavković je darovao papi Franji i napisao mu posebnu posvetu.

Uz ugodno i čitljivo štivo na 532 stranice kroz koje je prožeto niz važnih tema, dobiti ćete objektivan stav o društvenoj i političkoj situaciji u BiH.

Ova knjiga s fotografijama i kolumnama dat će vam cjelinu promišljanja dugogodišnjeg glavnog urednika. Koja se nisu promijenila ni u ovih posljednjih gotovo pet godina, koliko obuhvaća knjiga „BIH NE BIH PITANJE JE SAD(A)“, kao ni u prijašnjoj knjizi „Urednikov pečat“, nego s takva tri desetljeća, koliko je urednik u Večernjem listu - Valentina Rupčić, zamjenica glavnog urednika Večernjeg lista BiH, urednica knjige.

Knjigu pronađite u svim većim knjižarama po cijeni od 129,90 kn.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr