NA KOTAČIMA

Od 1. svibnja karlovački policajci patrolirat će na biciklima

Foto: PIXSELL
Od 1. svibnja karlovački policajci patrolirat će na biciklima
27.04.2010.
u 15:54
Na službenim biciklima patrolirat će jedan policajac i policajka. Oprema je nabavljena uz pomoć Grada. Kretat će se užim središtem Karlovca.
Pogledaj originalni članak

Od 1. svibnja karlovačke će ulice obilaziti policijska patrola na biciklima. Novi je to projekt ovdašnjih plavaca koji se u nekim drugim policijskim upravama pokazao iznimno korisnim, osobito kada se radi o nepropisnom parkiranju te kod zaticanja počinitelja u počinjenju kaznenih djela

Efikasnija policija

– Cilj ophodnje na biciklima je približiti se Karlovčanima. Želimo biti još više dostupni, efikasni u rješavanju svih policijskih zadaća, ali i promicati korištenje bicikala u prometu, posebno kod mladih – rekao je Darko Bratić, načelnik Odjela policije PU karlovačke.

Na službenim biciklima patrolirat će jedan policajac i policajka. Oprema je nabavljena uz pomoć Grada. Kretat će se užim središtem Karlovca. Očekuje se da biciklistička ophodnja svoju punu funkciju ispuni u nadzoru prometa, kretanju vozila starom gradskom Zvijezdom te vožnji mopeda i motocikala Šetalištem dr. Franje Tuđmana.

Službeno predstavljanje

Službeno predstavljanje policijske ophodnje na biciklima bit će 1. svibnja neposredno uoči početka biciklijade.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZJ
zdravko jurcic
11:21 30.04.2010.

lijepse je vidijeti policajca na biciklu gdije se voza drka k,,ac i plasi vrane nego ga vidijeti u gostioni gdije pije pivo i prica gluposti ,