Alkohol u krvi

Obnovili stari grafit, a “na crtanju” su još tri

Obnovili stari grafit, a “na crtanju” su još tri
06.05.2010.
u 16:50
Osim što se na neki način uređuje eksterijer grada Osijeka, takvom komunikacijom s vozačima šalju se poruke na jedan svima prihvatljiv i simpatičan način – objašnjava načelnik Odjela za sigurnost cestovnog prometa Berislav Horvatić.
Pogledaj originalni članak

Obnovljen je grafit “Alkohol u krvi - krv na cesti” koji se nalazi na Vinkovačkoj ulici u Osijeku, a tijekom svibnja, doznajemo u policiji, slični će natpisi osvanuti na još tri lokacije u gradu. Grafit je, naime, obnovljen na inicijativu Odjela za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave osječko-baranjske, a nastao je još 2007. godine.

– Tim grafitom prikazujemo alkohol i njegov negativan utjecaj na sigurnost u prometu. Osim što se na neki način uređuje eksterijer grada Osijeka, takvom komunikacijom s vozačima šalju se poruke na jedan svima prihvatljiv i simpatičan način – objašnjava načelnik Odjela za sigurnost cestovnog prometa Berislav Horvatić.

Napominje kako će sredstva za oslikavanje osigurati kreativna radionica “Zlatne ruke” iz Osijeka.
– U perspektivi planiramo njihovo uključenje i u druge preventivne aktivnosti koje provodi prometna policija – dodaje Horvatić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar gulag
gulag
17:35 26.11.2013.

Slika govori više nego tisuću riječi.