Dinamov bus

Obitelj policajca najavljuje tužbe: Nemamo ništa sa oštećenim autobusom u Vukovaru

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Obitelj policajca najavljuje tužbe: Nemamo ništa sa oštećenim autobusom u Vukovaru
22.10.2014.
u 16:19
– Ogorčeni smo na komentare i sve neistine koje se iznose – kažu iz obitelji Saše Mačvana
Pogledaj originalni članak

Nekoliko dana nakon što je skupocjeni autobus GNK Dinamo, prilikom posjeta Vukovaru, išaran ćiriličnim grafitom (GV 1976) PU Vukovarsko – srijemske županije izvijestila je javnost da policija i dalje kontinuirano traga za počiniteljem ovoga kaznenoga djela.

Na novinarski upit je li autor grafita vukovarski policajac Saša Mačvan, kako je preneseno na nekim portalima u Hrvatskoj, ali i inozemstvu, policija se danas i službeno očitovala. – Kako su se u pojedinim medijima i internetskim portalima pojavili napisi o mogućem počinitelju tog kaznenog djela, napominjemo da je sve navode provjerila policija te da se ta osoba ne može dovesti u vezu s počinjenjem tog kaznenog djela – navode iz policije.

Obitelj najavila tužbe

Iz obitelji Mačvan najavljuju da će zbog svih neistina koje su se pojavile proteklih dana po portalima podnijeti kaznenu prijavu, ali i podignuti privatne tužbe te da će tražiti nadoknadu za klevete i pretrpljenu štetu. Kažu da su od dana kada se pojavilo njihovo prezime na portalima meta raznih prijetnji i uvreda po pojedinim portalima te da su sve optužbe na račun Saše Mačvana neistinite. Članovi obitelji navode da je Mačvan već neko vrijeme na bolovanju, da je operirao nogu, hoda na štakama kao i da ga uskoro očekuje još jedna operacija. Za sve to imaju i dokumentaciju. Uz to tvrde i da su te nedjelje, 12. listopada, proslavljali obiteljsku pravoslavnu slavu na kojoj su imali više gostiju koji to mogu i potvrditi.

– Ogorčeni smo na komentare i sve neistine koje se iznose. Predstavljeni smo kao kriminalci, a da nitko nije nazvao i pitao nas išta u vezi toga. Prijeti nam se na razne načine, spominju i djeca, kuća… Gleda nas se poprijeko, a sve zbog neistina – kažu iz obitelji te zahvaljuju policiji što je izašla u javnost s priopćenjem u kojem se skida odgovornost s Mačvana. Kažu i da oni, kao obitelj, osuđuju oštećivanje službenog autobusa GNK Dinamo, ali i da oni s tim nemaju ništa te da se nadaju kako će počinitelji ubrzo biti pronađeni.

>>Policija potvrdila da je u Vukovaru oštećen autobus Dinama

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar A-10
A-10
16:49 22.10.2014.

Nevin ko Cicciolina, potvrdili drugovi sa slave.

DU
Deleted user
16:56 22.10.2014.

Ako je vođa "Grobara" , a ne zna tko je to napravio onda je loš vođa, ali s obzirom da zna ... neka ide na detektor laži pa nek sere...

VA
varazdinac67
16:43 22.10.2014.

Mislite obitelj milicajca a ne policajca?